Вівторок, 23.04.2024, 10:36
ЖФК
"Нафтохімік"

Меню сайту

Наше опитування
Як виступить "Нафтохімік" в 2013 році
Всього відповідей: 31

Головна » 2007 » Вересень » 18 » Після першої половини фінального етапу Чемпіонату "Нафтохімік" іде у відрив
Після першої половини фінального етапу Чемпіонату "Нафтохімік" іде у відрив
21:17
Матч видався надзвичайно напруженим та захоплюючим. З перших хвилин "Нафтохімік" спробував взяти ініціативу в свої руки. Але вже на 4-ій хвилині, після грубого промаху наших оборонців у центрі поля, чернігівчанки як по нотах розіграли контратаку і Ольга Сєрова відкриває рахунок у цьому матчі - 0:1. Та наші дівчата не знітились, і все-таки заволоділи ініціативою. Аксана Знайдзьонава та Христина Ботюк постійно тримають у напрузі оборонні редути суперниць. Після чергової атаки на 14-ій хвилині після небезпечного удару Лілії Кісєлєвіч "Нафтохімік" заробив право на кутовий. Подача Ольги Маслянко - удар головою Аксани Знайдзьонаваї - і м'яч влучає у руку гравця "Легенди". Пенальті бездоганно виконала Ольга Маслянко - 1:1. Після цього голу наші дівчата продовжували атакувати, але і суперниці не збирались відсиджуватись в обороні. За зрив атаки "Легенди" на 19-ій хвилині матчу попередження одержала Наталія Ліщина. Але вже через п'ять хвилин Лілія Кісєлєвіч чудовим пасом головою з лінії карного майданчика вивела віч-на-віч з воротарем Єлісавєту Тодорову. Елі пробила у ближній кут воріт і не схибила - 2:1. Натхненні цим голом дівчата провели ще декілька небезпечних атак, у яких тільки диво та майстерність воротаря суперниць не дозволили побувати м'ячу у сітці воріт. Зокрема Христина Ботюк перекидала м'яч через голкіпера, але оборонець "Легенди" винесла його з лінії воріт. Під закінчення першого тайму чернігівчанки зуміли вирівняти гру, провівши декілька атак на наші ворота. Під час однієї з них на 44-ій хвилині попередження отримала Христина Пасічник.

У другій половині матчу тренери обох команд провели ряд замін. Початок другого тайму був за нашими футболістками, які закрили "Легенду" на її половині поля і створили декілька дуже небезпечних моментів. Здавалось - ось-ось, і суперник буде дотиснутий. Але досвічені гості знову зуміли вирівняти гру і перевести її в центр поля. На 57-ій хвилині попередження отримує наш кращий бомбардир Христина Ботюк. У другій половині тайму вже більше атакують гравці "Легенди", а наші дівчата проводять досить гострі контратаки. Але до кінця матчу нікому так і не вдалося вразити ворота. На 2-ій доданій хвилині жовту картку отримала
Єлісавєта Тодорова.

Звання кращого гравця матчу за версією сайту поділили між собою Ольга Маслянко та Аксана Знайдзьонава.

Вітаємо дівчат з дуже важливою перемогою, яка ще на один крок наблизила їх до завоювання вищих нагород Чемпіонату. Свій наступний матч "Нафтохімік" проведе у Калуші 6 жовтня. Нашим суперником буде діючий Чемпіон України харківсьський "Житлобуд-1".

"Нафтохімік" виступав у складі:
Катерина Самсон, Наталія Ліщина, Христина Пасічник (Таццяна Шрамок, 45'), Катерина Боченко, Крістіна Долговіч, Аксана Знайдзьонава, Христина Ботюк (Юлія Гнидюк, 79'), Лілія Кісєлєвіч (Радослава Славчєва, 62'), Ольга Маслянко, Тетяна Аполлоніна (Тетяна Рижова, 57'), Єлісавєта Тодорова.

У цьому ж турі донецька "Дончанка-ЦПОР" поступилась у домашньому матчі харків'янкам з "Житлобуд-1" з рахунком 0:2.
Переглядів: 1483 | Додав: Igor | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входу

Календар новин
«  Вересень 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Пошук

Друзі сайту

Російський жіночий футбол

Статистика

Copyright Igor © 2024Використовуються технології uCoz