Понеділок, 29.04.2024, 05:49
ЖФК
"Нафтохімік"

Меню сайту

Наше опитування
Як виступить "Нафтохімік" в 2013 році
Всього відповідей: 31

Головна » 2008 » Квітень » 24 » Еліт-раунд кваліфікації Євро-2008 (WU-19): Норвегія - Україна
Еліт-раунд кваліфікації Євро-2008 (WU-19): Норвегія - Україна
18:30


Матч проходив за чудової сонячної погоди. Українки з перших хвилин спробували нав'язати свою гру, але захист суперниць помилок не припускався. На відміну від наших оборонниць, які на 12-ій хвилині залишили Марен Мьєльде одну навпроти воріт, і та без проблем з 10-ти метрів посилає м'яч у сітку – 1:0 на користь норвежок. А буквально за хвилину Інгвільд Ісаксен отримала м'яч у карному майданчику і не зважаючи на захисника потужно пробила у дальній кут – 2:0. А ще за хвилину за фол у центрі поля отримала попередження капітан нашої команди Ольга Бойченко. На 18-ій хвилині груба помилка у захисті ледь не призвела до третього голу у ворота українок, але та ж Інгвільд Ісаксен відверто пробачила нашу збірну, пробивши прямісінько у руки воротареві – ось такий приголомшливий початок для "синьо-жовтих". Після такого холодного душу наші дівчата оговтались і провели небезпечну атаку. Ольга Бойченко заробила на собі штрафний удар біля правого кута карного майданчика, Після навісної передачі Таїсії Нестеренко Єлизавета Костюченко пробила вище воріт з убивчої позиції. Після цього гра перемістилась у центр поля, але норвежки за будь-якої нагоди проводили швидкі контратаки, не підпускаючи до своїх воріт українських форвардів. У кінці першого тайму замість Валерії Альошичевої на поле вийшла Юлія Василець.

Друга половина гри розпочалась з атак наших дівчат. І вже на 48-ій хвилині це принесло свої плоди – Тетяна Романенко з лівого флангу зробила навіс у карний майданчик, а там невисока Оля Бойченко перестрибнула свого опікуна та головою пробила по воротах, воротар не справилась з підкрученим м'ячем і він опинився у куті воріт – гол! Але радість була недовгою, вже за чотири хвилини Марен Мьєльде після навісної передачі з кутового у високому стрибку відправляє третій м'яч у ворота Ірини Підкуйко. Після пропущеного голу українки знову великими силами пішли уперед, але небезпечні контратаки норвежок не дозволяли їм думати лише про атакувальні дії. На 58-ій хвилині Дарину Лєбєдєву міняє Катерина Леонтьєва. А на 63-ій хвилині після грубої помилки Майї Ходунай при передачі, Марен Мьєльде з лівого кута карного майданчика чітко пробиває у дальню "шістку" – четвертий гол норвежок і гет-трик капітана команди. Після цього замість Майї Ходунай на поле виходить форвард Юлія Стець. Надалі гра проходила у взаємних атаках. Але на 81-ій хвилині щастя посміхнулось нашим суперницям після навісної передачі з кутового Ірина Підкуйко помиляється на виході і Гюнхільд Херрегарден залишилось лише влучити у порожні ворота – 5:1. А ще за хвилину Юне Тарнес увійшла у карний майданчик, обіграла захисника і крученим ударом відправила м'яч у дальній кут воріт української збірної – 6:1. В останні хвилини матчу українки провели декілька атак, але жодна з них не закінчилась ударом по воротах. Збірна Норвегії навпаки продовжувала осаду воріт Ірини Підкуйко, але вже не так відчутно. Фінальний свисток арбітра зафіксував нищівну поразку збірної України у своєму першому матчі групового еліт-раунду.

Збірна України виступала у складі:
Ірина Підкуйко, Єлизавета Костюченко, Дарина Лєбєдєва (Катерина Леонтьєва 58'), Карина Сорокіна, Ольга Бойченко (к), Тетяна Романеско, Майя Ходунай (Юлія Стець 63'), Юлія Гнидюк, Валерія Альошичева (Юлія Василець 43'), Таїсія Нестеренко, Анастасія Свердлова.

Свій наступний матч наша збірна проведе 26 квітня проти збірної Італії.

У іншому матчі групи збірна Італії переграла господарок, команду Португалії, з рахунком 4:0.

Переглядів: 1066 | Додав: Igor | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входу

Календар новин
«  Квітень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пошук

Друзі сайту

Російський жіночий футбол

Статистика

Copyright Igor © 2024Використовуються технології uCoz