Четвер, 25.04.2024, 15:24
ЖФК
"Нафтохімік"

Меню сайту

Наше опитування
Як виступить "Нафтохімік" в 2013 році
Всього відповідей: 31

Головна » 2008 » Травень » 7 » "Нафтохімік" розпочав виступ у чемпіонаті 2008 (оновлено)
"Нафтохімік" розпочав виступ у чемпіонаті 2008 (оновлено)
23:39
Але у чернівчанок були свої плани. Зі самого початку матчу вони пішли уперед і вже на 5-ій хвилині Віра Станкевич потужнім ударом з лінії карного майданчика з під захисника влучила у лівий верхній кут воріт. Цей удар застав зненацька Ольгу Харкаву, якій залишалось лише поглядом провести м'яч. Надалі гра проходила за переваги "Легенди", але до небезпечних моментів біля воріт не доходило. Наші дівчата час від часу проводили контратаки. А через 15 хвилин від початку матчу на стадіон насунули хмари і пішов рясний дощ, який тривав до кінця першого тайму. І, як виявилось, на допомогу "Нафтохіміку". На 18-ій хвилині здорово зіграла Аксана Знайдзьонава – буквально видряпавши у боротьбі м'яч у захисниці увійшла справа у карний майданчик і видала блискучий пас на Юлію Гнидюк. Як не намагалась Катерина Самсон врятувати ситуацію, але відбити потужній удар з близької відстані було практично нереально. Надалі матч проходив більше у боротьбі в середині поля за незначної переваги гостей.

Другий тайм наші дівчата розпочали напрочуд жваво і їм вдалось закрити суперниць на їх половині поля. Здавалось, що планомірне розхитування оборони врешті решт має призвести до голу. Але сталось навпаки – в одній з рідкісних контратак чернігівчанки заробили штрафний практично на лінії карного майданчика. Ольга Харкава вишикувала стінку лише з трьох гравців, та ще й невірно обрала позицію у воротах. В результаті точний удар низом на 60-ій хвилині Вікторії Крилової у дальній правий кут воріт призвів до другого голу. Після пропущеного м'яча дівчата розгубились, чим і скористалась на 66-ій хвилині Ольга Бойченко, пробивши головою, а Ольга Харкава втримати м'яч у руках не зуміла – 1:3. Так як втрачати уже було нічого "Нафтохімік" усією командою пішов уперед, і створив декілька дуже небезпечних моментів біля воріт Катерини Самсон. Зокрема варто відзначити чудовий штрафний у виконанні Христини Пасічник на 79-ій хвилині, але її колишня одноклубниця витягнула цей м'яч з лівої верхньої дев'ятки. І надалі воротар гостей грала без помилок і не дозволила навіть скоротити розрив у рахунку. Таким чином прикра поразка у першому турі через невдалу гру нашого воротаря.

Кращими гравцями матчу у складі "Нафтохіміка" за версією сайту визнано Аксану Знайдзьонаву та Юлію Гнидюк.

"Нафтохімік" виступав у складі:
Ольга Харкава, Наталя Ліщина, Катерина Вареник, Христина Пасічник, Ольга Маслянко, Олександра Осіпова, Лілія Шимрило, Катерина Боченко (Яніна Опаїць 86'), Катерина Зора (Тамара Швець 70'), Аксана Знайдзьонава (к), Юлія Гнидюк.


У другому турі чемпіонату 15 травня калуський "Нафтохімік" прийматиме костопільську "Родину".


Інші матчі туру принесли такі результати:
"Іллічівка" Маріуполь – "Житлобуд-1" Харків    1:2
"Родина" Костопіль – "Чорноморочка" Одеса    7:1
"Южанка-Майстер-С" Херсон – "Зоря-Спартак" Луганськ    9:0 (за цього рахунку луганська команда залишила поле)
"Дончанка ЦПОР" Донецьк "Ятрань" Умань    0:1

Переглядів: 1430 | Додав: Igor | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входу

Календар новин
«  Травень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пошук

Друзі сайту

Російський жіночий футбол

Статистика

Copyright Igor © 2024Використовуються технології uCoz