Четвер, 25.04.2024, 18:47
ЖФК
"Нафтохімік"

Меню сайту

Наше опитування
Як виступить "Нафтохімік" в 2013 році
Всього відповідей: 31

Головна » 2008 » Травень » 15 » "Нафтохімік" у другому турі чемпіонату здобуває перемогу (оновлено)
"Нафтохімік" у другому турі чемпіонату здобуває перемогу (оновлено)
22:25
Увесь день у Калуші стояла чудова сонячна погода, але за годину до початку матчу на місто найшли грозові хмари, які щедро змочили газон стадіону "Хімік". Щоправда на момент початку гри дощ припинився. Зі самого початку матчу калуські футболістки, бажаючи реабілітуватись за поразку у першому турі, заволоділи територіальною ініціативою, але перший небезпечний момент біля воріт суперниць виник лише на дев'ятій хвилині – Аксана Знайдзьонава пробивала з гострого кута, але м'яч пішов повз ворота. На 15-ій хвилині Христина Пасічник виходила віч-на-віч з воротарем, але остання забрала м'яч з під ніг нашого гравця. Після цього знову пішов дощ, до якого швидше пристосувались наші дівчата. Вже на 19-ій хвилині після штрафного удару з 35-40 м у виконанні Тетяни Рижової оборонниця гостей при спробі вибити м'яч зрізала його у праву дев'ятку власних воріт. До речі для Тетяни це був перший матч у сезоні після отриманої травми. Після пропущеного голу гра гостей зовсім розклеїлась. На 21-ій хвилині здорово пробила з розвороту з близької відстані Аксана Знайдзьонава, але м'яч влучив лише у стійку. У цій же атаці дівчата заробили право на штрафний у 20-ти метрах по центру воріт. Замість прямого удару відбувся несподіваний розіграш, але до голу він не призвів. Ще за хвилину Юлія Гнидюк не зуміла реалізувати чистий вихід віч-на-віч – воротар виявилась на висоті. А на 29-ій хвилині Ольга Маслянко виконала свій фірмовий штрафний удар, з яким голкіпер суперниць справитись не змогла – м’яч залетів у нижній лівий ближній кут воріт. Після цього голу Тетяну Рижову замінила Тамара Швець. На 39-ій хвилині Юлія Гнидюк все-таки посилає м'яч у сітку воріт, але арбітр фіксує положення поза грою. За повної переваги калуської команди і закінчився перший тайм, а з ним і дощ.

Зі самого початку другого тайму наші дівчата міцно закрили костопільчанок на їх половині поля. На 41-ій хвилині знову не реалізовує вихід віч-на-віч з воротарем Юлія Гнидюк. Через 10 хвилин Аксана Знайдзьонава перехоплює невдало вкинутий аут, входить у карний майданчик і видає ювелірний пас на Ольгу Маслянко, якій залишилось розстріляти ворота суперниць – 3:0. Після цього голу замість Людмили Шимрило на поле вийшла Марія Павлюк. На 65-ій хвилині чудовий слалом у виконанні Аксани Знайдзьонаваї завершується ударом, який голкіпер гостей відбиває лише в поперечину, а захисниця виносить м'яч на кутовий. На 69-ій хвилині Катерина Зора замінила Мар'яну Іванишин. А на 76-ій хвилині стався зовсім незрозумілий момент. В одній з рідкісних контратак костопільчанок м'ячем заволоділа наша оборонниця Наталя Ліщина, яка чомусь вирішила переправити його повз нашого воротаря в протилежний кут карного майданчика. Нападниці "Родини" залишалось лише скористатись цим несподіваним подарунком та переправити м'яч у порожні ворота. Після цього голу суперницям нашої команди вдалось дещо відсунути гру від своїх воріт, але не надовго. На 81-ій хвилині на поле замість Христини Пасічник вийшла Яніна Опаїць. А на 85-ій хвилині черговий чудовий штрафний виконала Ольга Маслянко, і після навісу в карний майданчик м’яч у ворота гостей проштовхнула Катерина Зора. Радості після забитого голу у дебютантки нашої команди не було меж. У самому кінці гри на поле вийшла Ірина Марчук, яка замінила Катерину Вареник. Отже, 4:1
підсумок матчу за досить непоганої гри нашої команди. Відзначимо, що у цьому поєдинку у складі "Нафтохіміка" дебютувала голкіпер молодіжної жіночої збірної України (WU-19) Ніла Рогачова, але через слабку гру наших гостей у атаці майстерність дебютантки оцінити не вдалось.

Кращими гравцями матчу у складі "Нафтохіміка" за версією сайту визнано Ольгу Маслянко та Аксану Знайдзьонаву.

"Нафтохімік" виступав у складі:
Ніла Рогачова, Тетяна Рижова (Тамара Швець 28'), Наталя Ліщина, Людмила Шимрило (Марія Павлюк 51'), Катерина Боченко, Христина Пасічник (Яніна Опаїць 81'), Катерина Вареник (Ірина Марчук 89'), Юлія Гнидюк, Ольга Маслянко, Мар'яна Іванишин (Катерина Зора 69'), Аксана Знайдзьонава (к).

У третьому турі чемпіонату 20 травня калуський "Нафтохімік" зустрінеться в гостях з дебютантом українського жіночого футболу – маріупольською "Іллічівкою".

Інші матчі туру принесли такі результати:
"Зоря-Спартак" Луганськ "Дончанка ЦПОР " Донецьк    0:8
"Чорноморочка" Одеса
"Іллічівка" Маріуполь    0:2
"Житлобуд-1" Харків
"Южанка-Майстер-С" Херсон    9:1
"Легенда" Чернігів
"Ятрань" Умань    2:1

Переглядів: 1329 | Додав: Igor | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входу

Календар новин
«  Травень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пошук

Друзі сайту

Російський жіночий футбол

Статистика

Copyright Igor © 2024Використовуються технології uCoz