П'ятниця, 19.04.2024, 22:44
ЖФК
"Нафтохімік"

Меню сайту

Наше опитування
Як виступить "Нафтохімік" в 2013 році
Всього відповідей: 31

Головна » 2008 » Липень » 5 » Восьмий тур чемпіонату – прикра поразка
Восьмий тур чемпіонату – прикра поразка
12:24

Матч розпочався за дощової погоди, але це не завадило гостям одразу прибрати ініціативу до своїх рук. І уже на третій хвилині виник перший небезпечний момент біля наших воріт – після виходу віч-на-віч нападниця суперниць пробила повз ворота. Ще через дві хвилини начудила Ольга Харкава – після удару середньої сили з-за меж карного майданчика вона не втримала м'яч у руках, той потрапляє у поперечину, після чого Оля знову випускає м'яч з рук, і тільки дивом харків'янка не встигла забити його у порожні ворота. Чергову грубу помилку наш воротар допустила на 18-ій хвилині – забираючи м'яч на газоні вона коліном віддала пас просто у ноги суперниці, а та просто не очікувала такого подарунку. Зважаючи на таку невпевнену гру голкіпера, на 21-ій хвилині у ворота стала Ніла Рогачова. Але, як виявилося пізніше, на користь команді це не пішло. На 29-ій хвилині харків'янки все-таки реалізували свою перевагу – м’яч після помилок захисту і воротаря, з близької відстані забила Анна Мозольська. А ще за хвилину Анна Татарінава закріпила перевагу гостей – 2:0. Після цього харків'янки віддали ініціативу і наші дівчата пішли уперед. Але справа до небезпечних моментів біля воріт суперниць так і не дійшла.


На самому початку другого тайму харків'янки заробили право на штрафний неподалік карного майданчика нашої команди. Ніла Рогачова вишикувала стінку з трьох гравців та ще й неправильно вибрала її розташування. І, як наслідок – гол Наталії Сухорукової у ближній нижній кут воріт на 49-ій хвилині матчу. Після цього голу харків'янки повністю віддали ініціативу, але усі потуги наших дівчат розбивались об міцні оборонні редути суперниць. І навіть чисельні заміни не змогли вплинути на ситуацію. А на третій компесованій хвилині під час контратаки Наталія Сухорукова пробила із-за меж карного майданчика, і цей м'яч став повною несподіванкою для нашого воротаря – 0:4 остаточний підсумок матчу.

Цей матч ще раз показав – у команді існує надзвичайно гостра проблема з воротарями. Дуже прикро, коли зусилля десяти польових гравців в одну мить зводяться нанівець грубою помилкою голкіпера. Особливо тривожною ця ситуація є напередодні участі команди у розіграші Кубку УЄФА.

"Нафтохімік" виступав у складі:

Ольга Харкава (Ніла Рогачова 21'), Тетяна Рижова, Наталя Ліщина, Христина Пасічник (Марія Павлюк 76'), Катерина Боченко, Олександра Осіпова (Людмила Шимрило 54', Катерина Зора 83'), Ольга Маслянко, Мар'яна Іванишин (Тамара Швець 38'), Оксана Яковишин (Катерина Вареник 26'), Юлія Гнидюк (Яніна Опаїць 81'), Аксана Знайдзьонава
 

Попередження у складі нашої команди одержали:
Тетяна Рижова, Ольга Маслянко, Юлія Гнидюк, Тамара Швець

Свій наступний матч у чемпіонаті калуський "Нафтохімік" проведе 18 липня в Одесі проти місцевої "Чорноморочки". Цим туром завершиться перше коло першого етапу чемпіонату.

Інші матчі восьмого туру принесли наступні результати:
"Легенда" Чернігів – "Чорноморочка "Одеса" – 12:1
"Іллічівка" Маріуполь – Ятрань" Умань – 1:0
"Южанка-Майстер-С" Херсон – "Дончанка-ЦПОР" Донецьк 2:4

Переглядів: 1444 | Додав: Igor | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 5
5 Криця  
0
Чи люблять жіночий футбол у місті глядачі: яка відвідуваність "Нафтохіміка"?
Відповідь: Так, жіночий футбол у Калуші люблять. Зараз правда трохи менше людей ходить, а в минулі роки 1000-1500 глядачів було на кожному матчі.

4 Igor  
0
Беру зобов'язання найближчим часом купити фотоапарат smile

3 Директор  
0
Что врач плохой, это мы уже прочитали. А что у команды нет фотоаппарата? Неплохо было-бы посмотреть фтотографии как " Нафтохимик" проигрывает или выигрывает у себя дома или на выезде. Удачи

2 Igor  
0
Коментар вiд Flinty

І знову ж таки хто взяв працювати лікарем Славіка у нашу команду! Найміть нормального лікаря-масажиста! Після того як Мася вкинула аут, вона впала на землю і лежить із травмованою ногою, вона продовжує лежати за лінією впродовж декількох хвилин(метрів 5 від тренерської лавочки) і ніхто навіть не відреагував на це!!!!!!!!! через деякий час суне Славік(лікар) до неї ледь ногами перебираючи! це нормально!!!!!!!! УЖАС!!!!!! Навіщо Сушко продав команду!!!!!!


1 Igor  
0
Коментар вiд Flinty

Дівчатка ви молодці, попри те що ви програли, ви відбивались як могли! А от тренери, які знову зробили ужасну помилку замінивши Олю Харкаву на Нілу Рогачову, що відбулось на 30 хвилині матчу за рахунку 0:0 і стало причиною поразки в цьому матчі Нафтохіміка! Реально подумавши ми іграли проти найсильнішої команди в цьому чемпіонаті, Оля Харкава виконує обов'язки першого воротаря, а поставити у такій відповідальній грі другого воротаря - це просто нереальний хід, який би жоден досвідчений тренер не зробив!


Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входу

Календар новин
«  Липень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пошук

Друзі сайту

Російський жіночий футбол

Статистика

Copyright Igor © 2024Використовуються технології uCoz