Четвер, 28.03.2024, 11:27
ЖФК
"Нафтохімік"

Меню сайту

Наше опитування
Як виступить "Нафтохімік" в 2013 році
Всього відповідей: 31

Головна » 2008 » Вересень » 4 » Перший тур першого етапу у групі А8 розіграшу Кубку УЄФА 2008/09 (оновлено і доповнено)
Перший тур першого етапу у групі А8 розіграшу Кубку УЄФА 2008/09 (оновлено і доповнено)
16:26

Ще перед початком зустрічі було відомо, наскільки високою ставкою є результат цього матчу, адже у ньому зустрічались головні претенденти на вихід до наступного раунду турніру. Обидві команди дуже ретельно готувались до зустрічі, а тому гра носила надзвичайно емоційний характер, а напруга не спадала на протязі усього поєдинку.



Зі самого початку матчу наші дівчата не дозволили суперницям заволодіти ініціативою і боротьба точилась переважно у середині поля. Рідкісні атаки полячок без особливих труднощів ліквідовували наші оборонниці та новий голкіпер – Анжулі Ладрон. Взагалі Анжулі провела цей матч без жодної помилки. У свою чергу футболістки "Нафтохіміка" створили небезпечний момент біля воріт суперниць – ще одна наша новобранка Вероніка Пьюа в розріз між польськими оборонницями віддала пас на Христину Ботюк, але в останню мить у неї вибили м’яч з під ніг. Таким чином перша половина матчу так і закінчилась сухою нічиєю.



Друга половина гри проходила також переважно у середині поля. Але на 61-ій хвилині наші дівчата провели атаку, яка завершилась голом у ворота вроцлав'янок (і як виявилось пізніше – єдиним у цій зустрічі.) Після вільного удару у виконанні Наталі Ліщини у карний майданчик суперниць найвище вистрибнула польська оборонниця, яка в самий останній момент змінила напрямок польоту м'яча, чим дезорієнтувала свого голкіпера. Остання інтуїтивно вибила м'яч перед собою, однак на добиванні Айві Люік вже була безпорадна. Після пропущеного голу вроцлав'янки приклали багато зусиль, щоб врятувати матч, але всі їхні  потуги розбивались об надійну гру нашого захисту та голкіпера.

Таким чином калуський "Нафтохімік" у своєму дебютному матчі здобув першу в історії калуського футболу перемогу в офіційному матчі на міжнародній арені. Крім того ця перемога значно збільшила шанси на вихід нашої команди до наступного раунду Кубку УЄФА. Зі слів спортивного директора Валерія Сушка відзначимо дуже хорошу гру команди в цілому, та зокрема новобранок зі США, які органічно увійшли в команду, а також гру Христини Пасічник та Катерини Боченко.

Вітання дівчатам та керівництву команди, а також успіхів у наступних матчах!

"Нафтохімік" виступав у складі:
Анжулі Ладрон, Наталя Ліщина, Христина Пасічник, Катерина Боченко, Росіо Ернандес, Ольга Маслянко, Айві Люік, Юлія Гнидюк, Христина Ботюк, Аксана Знайдзьонава, Вероніка Пьюа.

Гол: Айві Люік 61'

Попередження: Софія Гонсалес 26' (Вроцлав)
– Росіо Ернандес 9', Айві Люік 83' (Нафтохімік).

Фоторепортаж про матч тут.

Відеофрагменти матчу тут.

Свій наступний матч наша команда проведе у суботу, 6 вересня, проти грецького ПАОКу, який у першому турі без проблем обіграв естонську "Левадію" з рахунком 3:0.

Турнірна таблиця першого раунду групи А8 після першого туру



P.S. Світлини зі сайту http://ksazswroclaw.blog.onet.pl/

Переглядів: 1871 | Додав: Igor | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 3
3 1234  
0
biggrin :D biggrin :D biggrin :D biggrin :D biggrin :D biggrin :D biggrin :D biggrin :D biggrin :D biggrin :D biggrin :D biggrin :D biggrin :D biggrin :D biggrin :D biggrin :D biggrin :D biggrin :D biggrin :D biggrin :D biggrin :D biggrin :D biggrin :D biggrin :D biggrin :D biggrin :D biggrin :D biggrin :D biggrin :D biggrin :D biggrin :D biggrin :D biggrin :D biggrin :D biggrin :D biggrin :D biggrin :D biggrin :D biggrin :D biggrin :D biggrin :D biggrin :D biggrin :D biggrin :D biggrin :D biggrin :D biggrin :D biggrin

2 Kirill  
0
дякую

1 Kirill  
0
На якому сайті є онлайн трансляція

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входу

Календар новин
«  Вересень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пошук

Друзі сайту

Російський жіночий футбол

Статистика

Copyright Igor © 2024Використовуються технології uCoz