П'ятниця, 19.04.2024, 09:08
ЖФК
"Нафтохімік"

Меню сайту

Наше опитування
Як виступить "Нафтохімік" в 2013 році
Всього відповідей: 31

Головна » 2008 » Вересень » 6 » Другий тур першого етапу у групі А8 розіграшу Кубку УЄФА 2008/09 (оновлено і доповнено)
Другий тур першого етапу у групі А8 розіграшу Кубку УЄФА 2008/09 (оновлено і доповнено)
12:00

Ця зустріч повинна була вирішити, чи калуський "Нафтохімік" достроково здобуде путівку до наступного раунду, чи питання про переможця групи буде відкладено до третього туру.

Початок зустрічі був за нашими дівчатами, які з хвилини на хвилину нарощували свою перевагу. Але перший гольовий момент біля воріт суперниць виник лише на 34-ій  хвилині. Після індивідуального проходу Айві Люік вийшла віч-на-віч з голкіпером ПАОКу та перекидала м'яч через неї, але він потрапив тільки у поперечину воріт. На 40-ій хвилині знову небезпечно атакували гравці "Нафтохіміка". Христина Ботюк була у вигідній позиції у карному майданчику, але її збила грецька оборонниця. Однак головний арбітр грубо помилилась та пенальті не призначила. А на останній хвилині першого тайму гречанки провели небезпечну атаку, в результаті якої заробили право на штрафний удар. Після виконання стандарту Дімітра Пантеліадоу головою направила м'яч у сітку наших воріт. Але боковий помічник арбітра зафіксувала положення поза грою, що на думку очевидців також було помилкою.

Єдиний м'яч, який вивів нашу команду до наступного раунду Кубку УЄФА, було забито на 81-ій хвилині. Після виконання штрафного удару м'яч упіймала Айві Люік і потужним ударом низом увігнала його в протилежний кут воріт суперниць. І вже до кінця матчу наші дівчата не дозволили відібрати у себе переможний рахунок. А матч закінчився на сумній ноті. Оборонниця "Нафтохіміка" Ро Ернандес дуже грубо зіграла проти Дімітри Пантеліадоу, так, що її було доправлено до лікарні.

Завдяки цій перемозі калуський "Нафтохімік" став єдиною командою із дев'яти груп першого раунду, яка достроково виборола путівку до наступного етапу Кубку УЄФА та потрапила у число 16 кращих команд Європи! Погодьтесь, як для дебютанта цього найпрестижнішого жіночого євротурніру, результат блискучий, що було відзначено і на сайті УЄФА. Справжньою героїнею стала австралійська легіонерка нашої команди – Айві Люік, голи якої принесли перемоги в обидвох матчах. Вітання команді та її керівникам та успіхів у наступних матчах!

У другому раунді змагань нашу команду у групі В4 уже чекають чемпіон Данії "Бронбю", віце-чемпіон Німеччини "Дуйсбург", а також туди потрапить переможець групи А3 першого раунду, а це – або чемпіон Іспанії "Леванте", або чемпіон Чехії "Спарта" з Праги. Матчі другого етапу пройдуть з 9 по 14 жовтня, місце проведення змагань буде визначено додатково.

У цьому матчі "Нафтохімік" виступав у складі:
Анжулі Ладрон, Наталя Ліщина (Мар'яна Іванишин 54'), Христина Пасічник, Катерина Боченко, Ро Ернандес, Тетяна Рижова, Айві Люік, Юлія Гнидюк (Катерина Вареник 90+2'), Христина Ботюк (Олександра Осіпова 46'), Аксана Знайдзьонава, Вероніка Пьюа.

Гол: Айві Люік 81'

Попередження: Ро Ернандес 90+1' (Нафтохімік) – Глікерія Гацогіані 58', Кіріакі Кіносідоу 90+3' (ПАОК).

Свій наступний матч наша команда проведе у вівторок, 9 вересня, проти аутсайдера групи естонської "Левадії", яка у другому турі крупно поступилась вроцлав'янкам – 0:4.

Турнірна таблиця першого раунду групи А8 після другого туру



Переглядів: 1696 | Додав: Igor | Рейтинг: 5.0/2 |
Всего комментариев: 1
1 1234  
0
молодці

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входу

Календар новин
«  Вересень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пошук

Друзі сайту

Російський жіночий футбол

Статистика

Copyright Igor © 2024Використовуються технології uCoz