П'ятниця, 26.04.2024, 15:13
ЖФК
"Нафтохімік"

Меню сайту

Наше опитування
Як виступить "Нафтохімік" в 2013 році
Всього відповідей: 31

Головна » 2008 » Жовтень » 18 » У третьому турі фінальної частини чемпіонату "Нафтохімік" впевнено перемагає
У третьому турі фінальної частини чемпіонату "Нафтохімік" впевнено перемагає
11:43

Матч обидві команди розпочали досить обережно, придивляючись одна до одної. Дівчата мабуть добре запам'ятали останній поєдинок проти маріупольської команди у Калуші, коли вони зуміли зрівняти  рахунок лише на останній хвилині. Але статус господарок змушував футболісток "Нафтохіміка" брати ініціативу у свої руки. Маючи перевагу у центрі поля, наші дівчата, тим не менше, не створювали небезпечних моментів біля воріт Інни Будештян. Та й гості не збирались відсиджуватись в обороні, час від часу проводячи гострі контратаки. Переломною виявилась 32-га хвилина матчу. При захисті воріт було порушено правила на Ользі Маслянко. Сама Оля зі штрафного виконала навіс у карний майданчик, де маріупольській футболістці не залишалось нічого іншого, як у волейбольному стилі вибити м'яч рукою із порожніх воріт. Суддя вказав на одинадцятиметрову позначку та вилучив порушницю з поля за фол останньої надії. Пенальті чітко реалізувала Ольга Маслянко. Це був дуже серйозний психологічний удар по маріупольській команді. Вже за хвилину Христина Ботюк виходить зліва віч-на-віч з голкіпером гостей, але м'ячем розпорядитись не зуміла. Ще через три хвилини наші дівчата заробляють кутовий, і після навісу Тетяни Рижової другий гол забила Ольга Маслянко. А на першій компенсованій хвилині тайму Вероніка Пьюа після навісу зі штрафного Ольги Маслянко забила третій м'яч у ворота суперниць.

У другому таймі наші дівчата мали беззаперечну перевагу над гостями, біля воріт яких було створено багато небезпечних моментів. Свої шанси не реалізували Мар'яна Іванишин, Юлія Гнидюк, Аксана Знайдзьонава, Вероніка Пьюа, Христина Ботюк. Маріупольські дівчата ловили своє щастя у контратаках, але жодного голу у другому таймі глядачі так і не побачили. А за десять хвилин до кінця матчу сталась подія, яка може потягнути за собою дуже неприємні наслідки для команди. Заважаючи розіграти штрафний удар, другу жовту картку у матчі та вилучення з поля одержала Айві Люік. Таким чином, у наступному поєдинку проти лідера першості харківського "Житлобуд-1" команда залишилась без оздного зі своїх ключових гравців. Ця гра відбудеться у понеділок, 20 жовтня, у Калуші, та буде п'ятим офіційним матчем "Нафтохіміка" за 11 днів.

Приз кращого гравця матчу у складі "Нафтохіміка" одержала Аксана Знайдзьонава.
Я також відзначаю хорошу гру Ольги Маслянко.


"Нафтохімік" виступав у складі:
Анжулі Ладрон, Тетяна Рижова, Христина Пасічник (Мар'яна Іванишин 60'), Катерина Боченко, Ро Ернандес (Марія Павлюк 87'), Ольга Маслянко (Олександра Осіпова 72'), Юлія Гнидюк, Айві Люік, Аксана Знайдзьонава (к), Христина Ботюк (Оксана Яковишин 78') Вероніка Пьюа

Переглядів: 1203 | Додав: Igor | Рейтинг: 4.0/2 |
Всего комментариев: 3
3 super mario  
0
суддям позор.обидно за АЙВИ ЛЮК,будек нехватати

2 ДА УЖ  
0
Що ж.Чекаємо на Харків.Це не Маріуполь.

1 отец  
0
мариуполь позор

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входу

Календар новин
«  Жовтень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Друзі сайту

Російський жіночий футбол

Статистика

Copyright Igor © 2024Використовуються технології uCoz