П'ятниця, 29.03.2024, 14:07
ЖФК
"Нафтохімік"

Меню сайту

Наше опитування
Як виступить "Нафтохімік" в 2013 році
Всього відповідей: 31

Головна » 2008 » Жовтень » 21 » "Нафтохімік" перемагає лідера
"Нафтохімік" перемагає лідера
09:09



На початку гри досвідчені харків'янки заволоділи ініціативою, щоправда не надовго. Хвилин за десять гра вирівнялась і перемістилась у центр поля. А на 17-ій хвилині "Нафтохімік" провів першу гостру атаку, в результаті якої заробив право на кутовий. Після подачі Ольги Маслянко голкіпер гостей знову переводить м'яч на кутовий. Уже з іншого флангу після подачі Христини Пасічник м'яч потрапив у стійку воріт. Після цього епізоду наші дівчата заграли більш впевнено, і на 32-ій хвилині після подачі зі штрафного Ольги Маслянко рукою у власному карному майданчику зіграла захисниця гостей. Сама Оля чітко реалізувала пенальті. Цей гол вніс деяку розгубленість у гру харків'янок, чим блискуче скористались футболістки "Нафтохіміка". На 36-ій хвилині знову штрафний у виконанні Ольги Маслянко, і у карному майданчику найбільш спритною виявилась Вероніка Пьюа – 2:0. А ще через шість хвилин черговий штрафний Ольги Маслянко, після якого захисниці виносять м'яч від своїх воріт. Але Оля першою на нього встигає і знову навішує у карний майданчик, де Ія Андрущак зрізає м'яч у власні ворота – 3:0, і з таким приємним для калуських вболівальників рахунком команди пішли на перерву.

Перших десять хвилин другого тайму на полі точилась рівна боротьба. А потім харків'янки різко активізували свою гру. І на 57-ій хвилині Таїсія Нестеренко перекинула м'яч через Анжулі Ладрон, яка вийшла  далеко з воріт. Цей гол додав ще більше впевненості діям гостей, і на 68-ій хвилині Наталя Сухорукова забиває з близької відстані другий гол у ворота "Нафтохіміка". Після цього уже стала відчутною також фізична втома, і наші дівчата буквально сіли на свої ворота. Останні хвилини матчу проходили у величезній напрузі, гості кинули усі сили на штурм воріт Анжулі Ладрон, але третій м'яч так і не побував у її воротах – 3:2, "Нафтохімік" перемагає лідера цьогорічної першості.

Приз кращого гравця матчу у складі "Нафтохіміка" одержала Ро Ернандес.
Також відзначаю хорошу гру Ольги Маслянко та Христини Пасічник.


"Нафтохімік" виступав у складі:
Анжулі Ладрон, Тетяна Рижова, Христина Пасічник, Катерина Боченко, Ро Ернандес, Ольга Маслянко, Олександра Осіпова, Юлія Гнидюк, Аксана Знайдзьонава (к), Христина Ботюк, Вероніка Пьюа

Свій наступний поєдинок калуський "Нафтохімік" проведе у Чернігові, де 4 листопада зустрінеться з місцевою "Легендою".

Переглядів: 1130 | Додав: Igor | Рейтинг: 4.5/2 |
Всего комментариев: 9
9 Панас  
0
Ну да, а харковскі болєли це прям вершина інтнелегентності і толерантності.
І всьож мучає вопрос, скільки башлянув "Сушко" судді за червону картку для Айві Люік перед матчем з Харковом?

8 наблюатель  
0
ну шо вам людишки можна сказать какая команда такие и болелы кроме своих удобрениё ничего больше и не бачите верьте в призрачные шансики. всё решится на поле "тарас" не стисняйся приезжай и остальных прихвати посмотришь как ваши в харькове играют (какая там статистика?) и по поводу судей убедишся, для разминки заедь в чернигов и баклана "панаса" прихвати мир посмотрите тока сильно не материтесь а то по пике схлопочите от местных вболювальникiв, с вами закончил ша.

7 Flinty  
0
Харків ніякий, вони виігрують тільки за рахунок підкупів суддів! це явно видно! хто має щось проти нафтохіміка чекаю у калуші, для вас теж знайдеться місце на кар'єрі!!! І у харкові ми теж виграємо! Житлобуди вас час прийшов! і час Чернігова підходить до їхнього програшу від нафтохіміка у цьому сезоні! Харків краще знімайтеся з чемпіонату, поки я ще не приїхав до Харкова, а то на ігру ніхто не вийде з вас! Робіть висновки!

6 Панас  
0
2 ДА УЖ

Іхні харків'янки можуть хіба похвастаться подвійним <censored> від того ж Вроцлава 0:2 і 0:5

Відповідь: Попередження: використання ненормативної лексики на сайті неприпустиме.

5 Панас  
0
Ну не нада гнати на Харьков, у минулому Кубку УЄФА вони виграли у себрського Напредака 4:2 і у Динамо Тбілісі аж 14:0.
А судді, що обслуговують жіночі матчі у нас дійсно ппц просто... Дати червону картку Айві Люік у матчі з Маріупольом, це просто шедевр ізобразітєльнава іскуства.

4 ДА УЖ  
0
Наблюдатель,линзы протри.Чем таким могут похвастаться твои харьковчанки? А насчёт судьей-если бы они были хорошими судьями,то матчи типа этого точно бы не обслуживали.Вывод-не подкуп,а неумение.Нет наблюдательности.

3 наблюатель  
0
тарасик ты дятел пустоголовый дилетант грёбаный. харьков никогда услугами судей-проституток не пользовался!!! твоя комана удобрений в лучшем случае? претендует на 2-е ,3-е место максимум. ну и на последок команда н-к может выигрывать только если ваш судейский сутенёр "сушка" не даст позорным судьям ДЕНЕГ ,а если ты питаешся иллюзизиями, открой рот и кушай:в женском uefa cap химички показали своё "милое личико" !?P.S. НЕ подавился ? милотси просим на СЛОБОЖАНШИНУ у нас для тебя уже домик строится.

2 Flinty  
0
Ну що придурочні харків*янкі ваш час настав, думали що купите всіх суддів і виіграєте чемпіонат! Ніфіга, нафтохімік буде першим! Футбол є чесна гра, і чесна гра премагає! а Харків буде жувати соплі на кубку! ліги достойний на наступний рік нафтохімік!!! Дівчатка до першого нам вже не далеко! Боремся і їдем на лігу, а Харків їде будувати будинки!!!!!! biggrin biggrin biggrin

1 наблюатель  
0
снова ,снова и снова не перестаю убежаться в том ,что нефтехимик команда так себе случайность, ошибка ,недоразумение и временное явление. на выезде проигрывает и легенде и жилстрою, дома выигрывает исключительно за счёт подкупа судей это видно не вооружённым взглядом . позор цуцышков ,доиграешся

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входу

Календар новин
«  Жовтень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Друзі сайту

Російський жіночий футбол

Статистика

Copyright Igor © 2024Використовуються технології uCoz