Понеділок, 29.04.2024, 18:18
ЖФК
"Нафтохімік"

Меню сайту

Наше опитування
Як виступить "Нафтохімік" в 2013 році
Всього відповідей: 31

Головна » 2008 » Жовтень » 24 » Анатолій Куцев: "Ми маємо використати свій шанс"
Анатолій Куцев: "Ми маємо використати свій шанс"
15:28



Закономірний підсумок

Нагадаємо, що українки посіли друге місце у п'ятій відбірній групі слідом за данійками, втративши під час кваліфікації лише п’ять очок. Доля першого місця у групі вирішувалась у останньому турі, в якому наші співвітчизниці поступились на виїзді своєму конкурентові − 0:1. "Підсумок боротьби є цілком закономірним. Данія заслужила на цей успіх, хоча ми були дуже близькі до того, аби напряму потрапити до фінальної стадії змагань", − зазначає Куцев.

 

Непростий суперник

"Наш суперник у плей-офф −  кваліфікована, міцна команда, і той факт, що вона бере участь у стикових матчах, багато про що говорить. Втім, пройти словенок, про яких вже зібрано достатньо інформації, нам до снаги, − вважає наставник. − До надважливого двобою готуємося з усією відповідальністю. Україна має використати цей шанс, аби вперше у своїй історії долучитися до континентальної еліти". Підопічні Тані Лекич посіли третю сходинку у турнірній таблиці третьої відбірної групи, пропустивши попереду себе француженок та ісландок. У восьми поєдинках кваліфікації Словенія здобула чотири перемоги і зазнала чотири поразки.

 

Труднощі легіонерок

Головне завдання тренерського штабу нашої збірної − підвести футболісток до вирішальних поєдинків у належному психологічному та фізичному стані. За словами Куцева, на легіонерок, що виступають у Росії і складають кістяк команди, останнім часом випало чимале навантаження. Особливо це стосується п’ятірки гравців пермської "Звєзди", яка продовжує виступи у Кубку УЄФА. 

 

Дискваліфікація Пекур

Зустрічі із словенками пропустять травмовані захисник Ірина Василюк та воротар Ірина Зварич. Відсутність останньої дозволила отримати дебютний виклик до національної команди 23-річному голкіперу  харківського "Житлобуда" Ірині Саніній. У першій грі в Дравограді не зможе взяти участь дискваліфікована Людмила Пекур. По одній жовтій картці мають у своєму пасиві Віра Дятел, Олена Мазуренко, Дарина Апанащенко і Юлія Ващенко. У разі отримання попередження у Словенії, кожна з них не зможе допомогти партнеркам у матчі-відповіді 30 жовтня.

 

Чернігівський фактор

Недільний поєдинок буде зіграно на невеличкій арені "Спортні центр", що вміщає трохи більше ніж 2 тисячі глядачів. У наступний четвер Україна за традицією прийматиме суперниць на чернігівському 16-тисячному стадіоні імені Юрія Гагаріна . "Це місто я обрав не випадково, − каже Анатолій Куцев. − Адже саме у Чернігові розпочинали свій футбольний шлях більшість наших дівчат. Палка підтримка тамтешніх уболівальників буде додатковим козирем для України".


Джерело: www.ffu.org.ua


Переглядів: 833 | Додав: Igor | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 1
1 ДА УЖ  
0
Я б також подивився...Палко...

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входу

Календар новин
«  Жовтень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Друзі сайту

Російський жіночий футбол

Статистика

Copyright Igor © 2024Використовуються технології uCoz