Субота, 20.04.2024, 01:13
ЖФК
"Нафтохімік"

Меню сайту

Наше опитування
Як виступить "Нафтохімік" в 2013 році
Всього відповідей: 31

Головна » 2008 » Листопад » 14 » У сьомому турі фінальної частини достроково визначився чемпіон України 2008
У сьомому турі фінальної частини достроково визначився чемпіон України 2008
16:07

Переглядів: 1040 | Додав: Igor | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 10
10 санитар  
0
спасибо админ.

9 санитар  
0
вам и с люик и с ернандес , пьюа до жилстроя как до столицы на одном месте это факт. как они у вас появились? кто нибудь свет прольёт ? очень желаю и хочу что бы жфк "нефтехимик" был внатуре очень долго! не смотря ни на что , по тому что с вами интереснее играть и дома и на выезде ,ваш клуб создаёт интригу в чемп. Укр. и появление в вашем клубе таких ярких легионеров и своих игроков идёт на пользу всему украинскому женскому футболу. для харькова чемп. закончен. ждём кубка с 8.12.08-... ? буду за ваш клуб молиться ,всего хорошего м.б. до связи
Відповідь: В США жіночий чемпіонат закінчується на початку серпня і міжсезоння триває аж до весни. У ФК Індіана працює наш колишній співвітчизник, який підтримує зв'язки з ФФУ та з керівництвом "Нафтохіміка" зокрема. Він і запропонував дівчатам виступити у Кубку УЄФА та у фінальній частині чемпіонату під час їхніх канікул.
До речі, ця практика дуже поширена у WNBA, коли багато баскетболісток у період міжсезоння виступають за європейські клуби.

8 Панас  
0
Лана, доживемо до весни, а там побачимо. А на счот порвемо Харків, то вряд чи. Після матчу з Маріупольом команду залишають Люїк і Ернандез. Негритянка відчалила ще раніше. Так шо срібло скоріше в кишені у "Легенди".

7 Flinty  
0
Нічого не розказуєм! команда була, команда і залишається! Це все слухі про розпад команди! Друге місце в нас в кишені, Завтра харків виграє легенду, а потім ми порвемо харків! ось таК!

6 ДА УЖ  
0
Cудячи з загальної ситуації,в історію кане не тільки Нафтохімік,але й чемпіонат серед жінок:((.Надіюсь,що цього небуде...

5 Панас  
0
Та піти з команди можна, але куди піти? Цього року половина команди перебралась в Маріуполь. Комбінат Ілліча зара ледве дише, та й обстановка в команді хєрова, наскільки я знаю, багато дівчат хочуть залишити команду. Чернігів має свою футбольну школу, попасти туди можуть тільки найкращі, як і в Харків. А молоді що робити? А є ж перспективні дівчата, хоча би Мар'яна Іванишин, Оксана Яковишин, Марічка Павлюк. Не в Чмихалові справа, сьогодні він тут, а завтра не буде. А з ним і команди.

4 ДА УЖ  
0
При такому відношенні Чмихалова до дівчат,я би вже сам пішов з команди.Обіцяних грошей за чемпіонство ще не дав.Та й зарплату ту мізерну невчасно виплачує.А на груповому раунді кубку УЕФА в Польщі взагалі заявив,що як не вийдуть з групи-до побачення.Тренерський склад команди теж не дуже оптимістично все баче.Команда то ще може залишитися,але то вже буде на рівні спортивної школи.
Р.S.Це моя суб"єктивна думка,але реалії до того ведуть.

3 Панас  
0
Похоже "ДА УЖ" правий. Підстав вважати, що калуська жіноча команда збережеться поки що ніяких. Цього року причиною був виступ у Кубку УЄФА, а зараз ще й до того зупинився генеральний спонсор команди "Карапатнафтохім". Міській владі на команду, яка принесла славу місту, насрати. А Чмихалов вряд чи продовже фінансування зі свого карамана.

2 санитар  
0
каждый год калуш распадается неужели в этом году тоже? "да уж " с чего ты взял

1 ДА УЖ  
0
То Нафтохімік вже не чемпіон? Може хоч срібло перед розпадом команди?

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входу

Календар новин
«  Листопад 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Пошук

Друзі сайту

Російський жіночий футбол

Статистика

Copyright Igor © 2024Використовуються технології uCoz