Понеділок, 29.04.2024, 14:10
ЖФК
"Нафтохімік"

Меню сайту

Наше опитування
Як виступить "Нафтохімік" в 2013 році
Всього відповідей: 31

Головна » 2011 » Серпень » 24 » Чемпіонки турніру в Кузнецовську
Чемпіонки турніру в Кузнецовську
13:26
  Футболістки „Нафтохіміка” перемогли у всеукраїнському турнірі

Перший трофей здобула відновлена жіноча футбольна команда „Нафтохімік” (Калуш), яка в нишішньому сезоні після дворічної перерви знову почала виступати у вищій лізі чемпіонату України під новою назвою „Нафтохімік ПНУ”. Вона стала переможцем всеукраїнського футбольного турніру, що 18-21 серпня проводився на стадіоні „Ізотоп” міста Кузнецовська Рівненської області та був приурочений до 20-ої річниці незалежності нашої держави. В нагороду підопічні Івана Олійника отримали кубок, медалі та дипломи відповідного ступеня від організаторів змагання - дирекції та профкому ВП „Рівненська АЕС” і Кузнецовської міської Федерації футболу України.

   У Кузнецовську у всеукраїнському футбольному турнірі серед жіночих команд брали участь шість колективів, які спочатку змагалися між собою в двох групах. Команда „Нафтохімік ПНУ”, що увійшла до першої групи, 18 серпня зустрілася в першому матчі з костопільською „Родиною”, яку обіграла з рахунком 2:0. Наступного дня, за словами її тренера Романа Драгана, наші дівчата мали відпочивати, але вони цією можливістю не скористалися, а провели товариський поєдинок зі збірною командою Житомирської області „Освіта”. Цей поєдинок завершився з рахунком 4:0 на користь калуських футболісток, серед яких відзначилися Інна Прокопчук, Марія Дикун та двічі Надія Чайка.

   20 серпня команда „Нафтохімік ПНУ” провела другий матч вже в своїй групі. Зустрічалася вона з командою „Ковельчанка” з Ковеля, яку теж впевнено перемогла з рахунком 6:0. Два голи в цьому поєдинку забила Марія Дикун, а по одному разу відзначилися Христина Ботюк, Катя Кіріна, Надія Чайка та Інна Прокопчук.


 У фіналі всеукраїнського футбольного турніру наша команда зійшлася з кузнецовською командою РАЕС, яка посіла перше місце в другій групі. Основний час поєдинку (два тайми по 30 хвилин) переможця не виявив - 1:1 (єдиний гол у ворота господарок змагань забила Марія Дикун), тому футболіткам довелося виконувати 11-метрові удари. В цьому компоненті футбольної гри краще проявили себе гравці команди „Нафтохімік ПНУ”, які забили з пенальті п'ять голів, а їхні суперниці на один гол менше.

   Бронзовим призером всеукраїнського футбольного турніру в Кузнецовську стала команда „Родина” з Костополя, яка в поєдинку за третє місце обіграла збірну команду Житомирської області „Освіта” з рахунком 3:0.


Крім командних нагород (кубків, медалей, диломів за 1-е,2-е, 3-є місця), організатори турніру визначили його кращих гравців у традиційних номінаціях та вручили їм пам'ятні подарунки від спонсорів змагань. Їх отримали й калуські футболістки: Марія Дикун - як краща нападниця та Лідія Шпак - як кращий перспективний гравець.

Василь Голинський - автор статті.

Тарас Василів, інфо-служба ЖФК Нафтохімік - wfc-naftokhimik.at.ua

Переглядів: 1267 | Додав: Flinty | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входу

Календар новин
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пошук

Друзі сайту

Російський жіночий футбол

Статистика

Copyright Igor © 2024Використовуються технології uCoz