П'ятниця, 29.03.2024, 14:35
ЖФК
"Нафтохімік"

Меню сайту

Наше опитування
Як виступить "Нафтохімік" в 2013 році
Всього відповідей: 31

Головна » 2013 » Лютий » 6 » "Нафтохімік" розпочав підготовку
"Нафтохімік" розпочав підготовку
12:44
 лютого футболістки «Нафтохіміка» повернулися з відпустки й приступили до підготовки до зимового чемпіонату України. Він пройде 24-28 лютого в критому спорткомплексі «Іллічівець» міста Маріуполя. Про це повідомив головний тренер калуської футбольної команди Микола Пристай.

– Поки що в моєму розпорядженні перебуває 14 футболісток разом з капітаном команди Оленою Ходирєвою, – говорить Микола Семенович. – Але найближчим часом до Івано-Франківська приїдуть ще кілька гравців. В обласному центрі команда базується на стадіоні «Наука» і проводитиме перший так званий втягуючий етап підготовки до зимового чемпіонату України включно до 14 лютого. Дівчата займатимуться загальнофізичною підготовкою, бігатимуть кроси, тренуватимуться на полях зі штучним покриттям Івано-Франківського коледжу фізичного виховання.

Другий етап підготовки футболісток передбачено провести в Калуші, розпочавши його з 15 лютого. Тут дівчата займатимуться в різних спортивних залах двічі на день й готуватимуться до ігор на чемпіонаті аж до дня виїзду в Маріуполь.

За словами Миколи Пристая, в команді наразі немає легіонерок з Вірменії, Наталії Боярової, яка повернулася в уманську «Ятрань», та ще кількох футболісток, котрі минулого сезону в складі «Нафтохіміка» стали срібними призерами чемпіонату та володарями Кубку України. Зокрема, в новому сезоні в зв’язку з сімейними обставинами не зможе допомогти команді досвідчена Юлія Ващенко. Натомість на її перший тренувальний збір в поточному році запрошено юних вихованок Івано-Франківської ДЮСШ №3 Любов Мохнач, Роксолану Кравець та Марію Дутчак, а також молоду перспективну футболістку Вероніку Андрухів з Бурштина.

Крім «Нафтохіміка», взяти участь в зимовому чемпіонаті України зголосилися 9 команд. Їх розбито на три групи відповідно до показників у минулому футбольному сезоні. Першу групу склали дві харківські команди «Житлобуд-1» і «Житлобуд-2», «Іллічівка» (Маріуполь) і «Чорноморочка» (Одеса). Команда «Нафтохімік» ввійшла до другої групи разом з клубами «КОЛІСП» (Костопіль) і «АТЕКС – СДЮШОР-16» (Київ). А в третій групі змагатимуться донецька «Донеччанка», чернігівська «Легенда» і «Зоря – Спартак» з Луганська.

Переможці груп і краща команда серед тих, що посядуть другі місця, зійдуться у півфіналах. Решта команд у стикових матчах розіграє місця з 5-го по 10-те.

Свої виступи в зимовому чемпіонаті України «Нафтохімік» розпочне 24 лютого поєдинком з «КОЛІСПом». Наступного дня наші дівчата зіграють з киянками.

Василь Голинський, газета "Калуський нафтохімік".
Переглядів: 554 | Додав: Red1684 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входу

Календар новин
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Пошук

Друзі сайту

Російський жіночий футбол

Статистика

Copyright Igor © 2024Використовуються технології uCoz