П'ятниця, 19.04.2024, 18:35
ЖФК
"Нафтохімік"

Меню сайту

Наше опитування
Як виступить "Нафтохімік" в 2013 році
Всього відповідей: 31

Головна » 2013 » Березень » 29 » Останні приготування (оновлено)
Останні приготування (оновлено)
14:33
олодіжна збірна України U-19 розпочала заключний тренувальний збір напередодні від'їзду до Шотландії, де "жовто-сині" проведуть матчі другого кваліфкаціного раунду чемпіонату Європи (4-9 квітня).

На збір, який триватиме з 29 березня до 3 квітня, головний тренер збірної Наталія Зінченко викликала 21 гравця, серед яких чотири представники "Нафтохіміка" - Дар'я Кравець, Ангеліна Молошик, Лідія Шпак і Вікторія Дем'янюк.  

Команда готуватиметься на спортбазі селища Щасливе під Києвом. На понеділок запланована товариська гра с столичним "Атексом". За результатами збору визначиться склад з 18 гравців, які вирушать на Туманний Альбіон.

Жіноча «молодіжка»: збір напередодні відбірного раунду до ЧЄ-2013

У п’ятницю, 29 березня, молодіжна жіноча збірна U19 розпочинає навчально-тренувальний збір у рамках підготовки до другого відбірного раунду ЧЄ-2013 року.

3 квітня збірна вирушить до Шотландії, де пройдуть матчі 3 відбірної групи, куди, за результатами жеребкування, потрапила збірна України. Суперниками нашої команди будуть команди Данії, Шотландії та Австрії.

Головний тренер української збірної Наталя Зінченко для участі в кваліфікаційному турнірі викликала наступних гравців:

Воротарі: Юлія Познохірьова ("ЦПОР-Донеччанка"), Ніна Бабарика («Родина-КОЛІСП») Єлізавета Нікітіна, Ольга Мельничук ( обидві «АТЕКС-СДЮШОР-16»);

Захисники: Дарина Кравець, Лідія Шпак, Ангеліна Молошик, Вікторія Дем’янюк (всі - «Нафтохімік»), Фурманова Маргарита («Родина-КОЛІСП»), Катерина Корсун, Інна Томілко (обидві - «Легенда-ШВСМ»);

Півзахисники: Аліна Шилова, Оксана Холод, Ірина Прокопишина, Аліна Скидан (всі - «АТЕКС-СДЮШОР-16»), Ірина Кочнева, Таміла Хімич (обидві - «Легенда-ШВСМ»), Яна Малахова, ( «Житлобуд-2»), Катерина Сівець («ЦПОР-Донеччанка»),

Нападники: Тетяна Козиренко («Легенда-ШВСМ»), Яна Калініна, Олена Цибіна (обидві - «Житлобуд-2»).

Напередодні збору, прес-служба ФФУ поспілкувалась з головним тренером молодіжної збірної України Наталією Зінченко:

- Який настрій в команді? Які завдання стоять перед збірною у відбірному раунді?

- Сьогодні всі зібрались, настрій - гарний. За планом у нас медобстеження, яке має виявити фізичний стан гравців. Що стосується завдань − то вони у нас максимальні − зайняти перше місце та вийти на ЧЄ-2013 року.

- Що можете сказати про суперників - збірні Австрії, Данії та Шотландії?

- Це дуже сильні команди, тож боротьба за путівку на чемпіонат Європи буде дуже запеклою, проте ми нікого не боїмося, будемо показувати свою гру.

- Є якісь проблеми в нашій команді: травми або дискваліфікації?

- Так, першу гру пропустять кілька ключових гравців. Та я, впевнена, що ми зможемо знайти гідну заміну, а їх відсутність не позначиться ані на грі, ані на результаті.

Прес-служба ФФУ 


Переглядів: 557 | Додав: Red1684 | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входу

Календар новин
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пошук

Друзі сайту

Російський жіночий футбол

Статистика

Copyright Igor © 2024Використовуються технології uCoz