Четвер, 25.04.2024, 07:48
ЖФК
"Нафтохімік"

Меню сайту

Наше опитування
Як виступить "Нафтохімік" в 2013 році
Всього відповідей: 31

Головна » 2011 » Квітень » 30 » Перший тур Чемпіонату України "Нафтохімік" - "Ятрань"
Перший тур Чемпіонату України "Нафтохімік" - "Ятрань"
21:49


Нафтохімік розпочинає з перемог!!!!!!

Після двохрічневої паузи, у Калуш знову повернувся жіночий футбол. 26 квітня команда офіційно зібралась на позаміській тренувальній базі у с.Вістова, де розпочала активну підготовку до сьогоднішньго матчу. Так як часу було на підготовку обмаль, тренерський штаб зробив все можливе тільки щоб команда підійшла у хорошому настрої до гри з командою Ятрань.

За годину до початку матчу на місто насунулись густі хмари, і розпочався дощ. Але не зважаючи на це все ішло за планом! Команди розпочали активну розминку, після чого розпочався матч.

З перших хвилин Нафтохімік взяв мяч до своїх ніг, але Ятрань активно пресенгував, і швидко забирав м'яч. В перші десять хвилин команди обмінялись небезпечними моментами біля воріт. Після чого калушанки перехопили ініціативу і почали насуватись на ворота суперниць. Але вже на 21 хвилині гравці команди Ятрань побігли в контратаку, де наші гравці не змогли зупинити Юлію Стець, яка майстерно перекинула Аню Подвисоцьку, і цим самим відкрила рахунок і цьому матчі. Цей гол додав "ложку дьогтю" нашій команді, і вони відразу почали діяти агресивніше.
Через декілька хвилин виник небезпечний удар зі штрафного Дарини Дарицької, яка з метрів 25 пробила в перекладину. Далі гра проходила в середині поля. На 40 хвилині Дарина Дарицька накрутивши захисників у штрафній площадці влучно пробила в кут воріт, де воротар був безсилий. Рахунок став 1-1. Це був її дебютний гол у команді Нафтохімік. А вже через 4 хвилини Христина Ботюк підхопила м'яч у центрі поля, пройшла кілька метрів і віддала гольову передачу на Дарицьку, яка з кута штрафної влучно пробила по воротах, 2-1. Таким чином оформивши дубль в цьому матчі.

Другий тайм розпочався жваво, команда Ятрань відразу ж хотіла відквитати гол, але калушанки вже в середині поля не давали розвивати атаки. Друга половина матчу проходила з високим напруженням, це призводило інколи до дитячих помилок обох команд. Нафтохімік маючи перевагу в один м'яч намагався грати у свій футбол. Відсоток володіння м'ячем значно зріс, і команда все більше намагалась забити ще один гол, але так і до кінця матчу жодна з команд не змогла відзначитись! Не витримали нерви у гравця команди Ятрань, яка наприкінці матчу заробила другу жовту і була змушена покинути поле побачивши перед собою червону карточку.


Не зважаючи на те, що Нафтохімік поступався по ходу гри, зміг переломити хід дій, і вирвати вольову перемогу.

Кращими гравцями було обрано у складі Нафтохіміка Дарину Дарицьку, яка відзначилась дублем. А у складі Ятрань Юлію Стець.

Нафтохімік виступав у такому складі: Аня Подвисоцька, Віка Дем'янюк, Оксана Нефьодова (Альона Клепач 84), Христина Пасічник (Ірина Марчук 76), Марія Павлюк, Ангеліна Молошик, Христина Ботюк (К), Віка Пилипів, Інна Прокопчук, Дарина Дарицька, Надія Чайка (Марія Михайлюк 55).


Голи: 21' - Юлія Стець, 40', 44' - Дарина Дарицька

Тарас Василів, інфо-служба ЖФК Нафтохімік - wfc-naftokhimik.at.ua
Переглядів: 779 | Додав: Flinty | Рейтинг: 3.5/4 |
Всего комментариев: 28
28 myrzik  
-1
МОЛОДЦІ дівчата гарно зіграли)))лю вас)))))

16 Flinty  
0
ну як сказати, захисник прикривав м'яч корпусом, тому що воротар Аня крикнула "ЯЯЯ" і вона виходила на м'яч, а Стець дістала м'яч і перекинула Аню.

15 vika  
0
взагалі вона не пройшла захисника!!!!!!!!!! потрібно уважніше було дивитись!!!!!

11 tisha  
0
все таки 50% вини Ані 50% захисників,згідний що переважали,в перші хвилини було помітно,що команда ще дуже сильно хвилювалася і переживала,але молодці що справились з цим

12 Flinty  
0
Все таки на мою думку там помилка захисників! тому що в таких випадках воротар повинен виходити на м'яч і зменшувати кут обстрілу! Вона робила все правильно, але так само правильно зіграла Стець, перекинувши її! Тут просто можна відмітити майстерність Стець. А надалі треба зробити висновок, щоб більше так захисників не проходили!

9 tisha  
0
він був,але після 10 хв,в принципі хвилину туди хвилину сюди то вже не так важливо)

10 Flinty  
0
А взагальному гра була хорошою, і в багатьох моментах наші гравці переважали гравців Ятрань за індивідуальними діями.

7 tisha  
0
по звіту розуміється що в перші 10 хв були небезпечні моменти біля обох воріт,а це не було так)

за Фортуну,її якраз до того і зачепили,жорстко в деяких моментах зіграли і уманчанки


8 Flinty  
0
Нафтохімік в перші 10 хвилин зробив один небезпечний момент біля воріт, в той час коли Умань два. І взагалі гра в перші хвилини проходила біля воріт Уманя. а гол вони забили на контратаці, коли ініціативою володів Нафтохімік!

3 tisha  
0
про перший тайм написано трішки неправильно...В перші 10 хвилин було два небезпечні моменти біля воріт Калуша),потім тільки перший небезпечний момент був у господарів. Спочатку Юлія Стець забила гол(провалився весь правий фланг та й кіпер Аня чогось вийшла з рамки,а вже потім був небезпечний удар Дарини Дарицької з штрафного в поперечку).
Другий тайм запам"ятався ще жорстокою грою в деяких моментах,наслідком якої стала травма гравця Умані,яку після матчу винесли з поля((
Також непогане було відкриття матчу з хорошими виступами місцевих колективів

4 Flinty  
0
Взагалі то Альону Фортуну винесли не через жорстоку гру, а через те що в неї була травма коліна, і в моменті де вона просто стояла біля штрафної, а гра була зовсім на іншому фланзі, у неї стався рецедив старої травми! а на рахунок жорстокості, то це далеко не жорстокий матч!

13 kat  
0
Цікаво вона стояла! А чи не вборотьбі за м'яча на куті штрафної вона і отримала удара по коліну???? Нічого ви собі гру дивилися!!!!

14 Flinty  
0
Слухайте, я Вам скажу більше, вона приїхала з травмованим коліном, вона могла не виходити, а якщо ви хотіли щоб вона грала, то самі повинні були знати на який ризик ви ідете! Навіть якщо вона отримала травму у боротьбі за м'яч, то це ніяке не виправдання, так як боротьба була чистою і без порушення правил! І не потрібно тут розказувати про якусь грубу гру зі сторнони команди Нафтохімік!

17 kat  
0
Мало того, що Ви гру доволі оригінально дивилися (прикольно що прибрали свої коментарі з безграмотним "УманЯ" і відповіддю на це - що ж ви тут не визнаєте своєї помилки?) так ще і текст перекручуєте! Де в моїх коментарях вказано, що Фортуна отримала умисного удару? Це була боротьба і жодної претензії до гравця "Нафтохіміка" в цьому епізоді немає! Того більше - до жодного гравця господарів щодо жорстокості жодних претензій немає! Читайте УВАЖНО І НЕ ВИДУМУЙТЕ ТЕ ЧОГО НЕМАЄ! Говорилося, що нинішня команда у "Нафтохіміка" молода переважно і заповзята! І бореться за кожен мяч! І вірно це робить! І не проблеми гравців, що керманичі хочуть всього і зразу, не приглядаючись до моралі! Ви краще поцікавтесь думкою про "суддівство" в Калуші тих, хто грав раніше і не будете при наявності совісті теревеніти про напади на часть клубу! Щодо Сащіної - то з її "шлейфом" геройств на полі краще помовчати - що вона і робила впісля гри! Це не перше її таке "суддівство" і не останнє! Поцікавтесь в Костополі - чи вона ще раз туди поїде!
Щодо рецедиву травми. Фортуна нормально грала пів року і ніхто не ризикував її здоровям - сьогодні її ніхто не випускав на поле в Умані в грі проти "Лідера" в фіналі першості України.
Цей коментар теж "приберете", шановний "правдолюб"?

19 Flinty  
0
Коментар, який був прибраний явно порушував етикет сайту!
На рахунок суддівства жодних коментарів не може бути, так як я і Ви не є інсепектором матчу, чи особою яка вирішує питання суддівства! Всі питання по суддівству нехай розбирають у комітеті арбітрів!

18 kat  
0
Щодо лікаря. Цікаві ви "професіонали"!!!! Ви тіпа супер-пкупер! А людська гідність вас не обходить стороною - слова "після гри ми не зобовязані вам допомагати!" краще всього ганьблять ваш клуб аніж всі мої коментарі!
І цей коментар "правдолюбе" прибиріть!
Минулого року на фіналі молодіжних ігор України я не вилазив з приймальні міської лікарні, доставляючи всіх за найменшим позовом після ігор! А в Калуші всі супер-клюби з купою лікарів і прямо "МілЯни"! Людьми треба бути! Це тоже наклеп?

20 Flinty  
0
А що може зробити лікар в роздівалці з травмою коліна??? (коли там надрив св'язок і защемлення меніска)! Потрібно їхати в лікарню, і робити МРТ, а дальше "артроскопію"! Я бачив в якому тоні ви вимагали лікаря, отож не потрібно когось звинувачувати! Я тільки не розумію Вам лікар був потрібен чи його "Ліцензія", яку Ви так відверто вимагали?

21 kat  
0
Я якої ми можемо бути думки про кваліфікацію лікаря, якщо він замість лівого коліна "заморожує" правий гомілкостоп???? Хотів би я на вас , не дай Бог, подивитися в такій ситуації!!! Вам і тут "псевдоетикет сайту" руки від клавіатури відірве???
Щодо інспектору - то толку з ним розмовляти, якщо він в такому віці за пів години міняє думку! А "суддя" знатний був! Цікаво було сьогодні подивитися відеозапис матчу минулого року "Родина"-"Іллічівка"! Раджу вам подивится перед тим як розсусолювати про якийсь етикет!

22 Flinty  
0
Я не думаю, що лікар взяв сам і почав заморожувати "галік", значить йому сказав хтось це зробити! Гравець повинен сам говорити, що його болить!

23 kat  
0
Ваш "лікар" навіть не знав що на голе тіло не можна "заморожувати"! Це йому теж мав травмований вказувати????

24 Flinty  
0
це потрібно було запитати у лікаря!!!

25 Flinty  
0
І взагалі, де Ви знайшли "УманЯ", я чомусь цього слова так і не зміг знайти на сайті!!!

26 kat  
0
Молодчага! Прибрав і запис свій і мій коментар! Так Ви ще й боягуз і лицемір! Не можете "опуститися" до визнання своїх помилок! Ну як же - сама інтелегентність з Калуша!

27 Flinty  
0
Я прибирав тільки Ваш коментар! А всі мої коментарі присутні! Отож, це ви не знаю де знайшли таке, і грубо оскорбляєте сайт!

5 Flinty  
0
Потрібно уважно читати, написано: команди обмінялись небезпечними моментами, отож під цим і сказано про ті два моменти!

6 Flinty  
0
як це чогось Аня вийшла з рамки, вона йшла на перехват мяча, що і правильн оробила в такій ситуації, гравець пройшов защітніка, а Ані що потрібно було чекати поки Стець прийде до неї і запитає куди тобі бити??? angry

2 Flinty  
0
так вони молодці, боролись сьодні зі всіх сил!!! hands hands

1 Igor  
0
Молодчинки дівчата!! up

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входу

Календар новин
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Пошук

Друзі сайту

Російський жіночий футбол

Статистика

Copyright Igor © 2024Використовуються технології uCoz