Четвер, 25.04.2024, 11:01
ЖФК
"Нафтохімік"

Меню сайту

Наше опитування
Як виступить "Нафтохімік" в 2013 році
Всього відповідей: 31

Головна » 2012 » Квітень » 24 » Прес-конференція керівників ФК «Нафтохімік» (фото)
Прес-конференція керівників ФК «Нафтохімік» (фото)
10:00


Волею календаря перший домашній поєдинок «Нафтохімік» проведе аж у третьому турі. Та згадана обставина лише підігріває інтерес до виступів значно оновленого колективу. 23 квітня в приміщенні обласної федерації футболу відбулася зустріч керівників ФК «Нафтохімік» з місцевими спортивними журналістами. В заході, приуроченому до старту чемпіонату України, взяли участь виконавчий директор клубу Михайло Овчар, головний тренер команди Микола Пристай і її капітан Олена Ходирєва.

«В минулому році ми свідомо зробили ставку на гравців, які не мали досвіду виступів у чемпіонаті країни», - зауважив Михайло Овчар. Зі старожилів в строю залишилося четверо. Як з’ясувалося, в такому складі команда поступалася тільки визнаним лідерам вітчизняного футболу. Сезон дав багато інформації для роздумів. Були визначені слабкі місця, з огляду на які проводилася селекційна робота. «Завдання команди перемагати в кожному матчі, - каже директор клубу. – Ми прагнемо найвищих цілей, однак загадувати щось наперед не будемо».

Головний тренер команди Микола Пристай, відомий за багаторічною працею в чоловічих професійних клубах, ставленням до справи своїх нових підопічних задоволений. В тренувальному процесі керманичу неабияк допомагають досвідчені новачки. «Найголовніше зараз – це психологічна підготовка», - вважає тренер. Гравців потрібно націлити на максимальний результат.

Не береться щось прогнозувати й досвідчена Олена Ходирєва. «Прохідних матчів в цьому сезоні, не передбачається, - підсумувала капітан команди результати стартового туру. - Клас гри суперників вирівнявся».

Володимир Горощак, прес-служба ФК «Нафтохімік»



Переглядів: 638 | Додав: Red1684 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 2
2 admin  
0
Все інше, про що йшла мова, вже розміщувалося на нашому сайті - аналіз попереднього сезону, селекційна робота, підготовка команди і т. ін. Чи є сенс переповідати це ще раз? На прес-конференції були присутні франківські та калуські журналісти. В обласному центрі сюжет про прес-конференцію, зокрема, покажуть 3-я студія і 24-й канал. Газетні матеріали про зустріч ми відтворимо на нашому сайті у четвер-п'ятницю.

1 tisha  
0
дуже мало як для прес-конференції,цікаво хто був конкретно з мас-медіа???

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входу

Календар новин
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Пошук

Друзі сайту

Російський жіночий футбол

Статистика

Copyright Igor © 2024Використовуються технології uCoz