Четвер, 25.04.2024, 11:13
ЖФК
"Нафтохімік"

Меню сайту

Наше опитування
Як виступить "Нафтохімік" в 2013 році
Всього відповідей: 31

Головна » 2011 » Травень » 9 » Звіт матчу "Нафтохімік" - "Дончанка"
Звіт матчу "Нафтохімік" - "Дончанка"
01:38
Погода обіцяла бути не найкращою. Цілу ніч йшов дощ, зранку хмарне небо. Але за годину до матчу виглянуло сонце і все змінилось. Вболівальники з хорошим настроєм пішли на стадіон.
Газон стадіону "Хімік" арбітри оцінили на відмінно.
Команди розпочали з традиційної розминки, а вже в 16:00 головний суддя Наталія Мамчур розпочала матч.
Команди розпочали дуже активно! Вже на першій хвилині Інна Прокопчук пробила за меж штрафної в площину воріт, але на місці була Юлія Познахірьова! Ще через дві хвилини знову ж Інна по-своєму фланзі пройшла і пробила по воротах, Юля зафіксувала м'яч з першого разу. Одразу ж відповіла Дончанка, подачею з правого флангу, але м'яч полетів прямо в руки Ані Подвисоцькій. На 5 хвилині матчу знову небезпечний момент біля воріт Нафтохіміка, прохід по флангу Ірини Майбородіної, яка пробила в площину воріт. А через хвилину Аня Вороніна пробила головою у напрямку воріт. Після чого Подвисоцька вибила м'яч, в центрі поля Вероніка Пилипів підібрала "шкіряного" і віддала у напрямку штрафної гострий пас на Дарину Дарицьку, котра в свою чергу пробила по воротах, м'яч в кількох сантиметрах розминувся із стійкою воріт. У відповідь Катя Ішутіна пробила за меж штрафної прямо в руки Ані Подвисоцькій.
На 12 хвилині матчу Інна Прокопчук пробиває штрафний із правого флангу, Тетяна Громовська вибиває головою за межі штрафної, першою на підборі була Ангеліна Молошик, після її удару рекошетом м'яч відскочив до Дарини Дарицької, і вона точним ударом відправила м'яч у ворота.
13 хвилина 1-0. Нафтохімік попереду. Вдалось забити швидкий гол.
На 17 хвилині знову виникає небезпечний момент біля воріт Дончанки, перевід з центру на правий фланг, Інна подала на дальню штангу, де Дарицька пробила головою у перекладину. Через декілька секунд Катерина Папайло пробила з центра поля над поперечкою сильним ударом. В цей проміжок часу Донецьк перехопив ініціативу. Заробили перший кутовий. Ішутіна подала на ближню штангу, але там були гравці тільки Нафтохіміка і вибили м'яч на кутовий знову. З другої подачі м'яч впав у межах воротарської, де ніхто не зміг зацепитись за нього. Через декілька хвилин Аня Вороніна увійшла до штрафної, але там Пасічник у підкаті вибила м'яч на кутовий. Громовська подала на дальню штангу, там захисники не розібрались, але на щастя гравець Дончанки пробив над поперечкою. До кінця першого тайму Катерина Ішутіна ще тричі пробивала небезпечно по воротах калушанок, також двічі завдавала удари Аня Вороніна. Нафтохімік в свою чергу провів декілька небезпечних атак, але результату вони не принесли.
Другий тайм розпочався із боротьби у центрі поля, активного пресингу обидвох команд. На 50 хвилині першого удару завдала Ольга Авдєєва, м'яч пролетів повз ворота. Дальше гра набувала напруженого характеру. Багато порушень в центрі поля, що призвело до жовтих карточок. 53 хвилина Катерина Ішутіна отримала попередження. А на 58 хвилині Марія Тихонова теж отримала жовту карточку за систематичне порушення правил, а через дві хвилини перед собою побачила жовте світло Вікторія Дем'янюк за небезпечний напад на суперника. Гострих моментів біля воріт обох команд не виникало. На 61 хвилині Нафтохімік провів першу заміну, замість Пилипів вийшла на поле Надія Чайка. На 63 хвилині на лівому фланзі сфолив гравець Дончанки. Дарина Дарицька встановила м'яч і влучно пробила зі штрафного у дальню "дев'ятку". В цьому моменті Юлія Познахірьова була без силою. Такі м'ячі прикрашають наш чемпіонат. (Що і відмітив після матчу представник із Уельсу, який вперше спостерігав за матчами в Україні). На 66 хвилині першу заміну провела команда з Донецька, замість Ірини Майбородіної вийшла на поле Курчукова Вікторія. Через декілька хвилин Марія Тихонова пройшла в доль штрафного майданчика калушонок, але пробити не змогла, атака пішла другим темпом, але і тут вдалось відбитись. Дончанка помітно прибавляла, і вже назрівав гол. І от після розіграшу штрафного біля своїх воріт Нафтохімік зробивши дві поперечні передачі, втратив м'яч, Ішутіна пробила по воротах, попавши в руку Оксані Нефьодовій, арбітр матчу Наталія Мамчур вказала на 11 метрів. Тетяна Громовська впевнено підійшла і влучно пробила по центру воріт.
71 хвилина 2-1. Дончанка все більше і більше набирає обертів, в той час, коли калушанки хочуть зберегти позитивний результат в матчі. І вже на 75 хвилині на половині Нафтохіміка Аню Вороніну здавалось підштовхнула Ангеліна Молошик, але суддя була ближче і бачила цей момент, за симуляцію показала жовту карточку Ані, а вже через декілька секунд показала їй другу жовту карточку, яка автоматично перетворилась у червону - за недисципліновану поведінку. Дальше Дончанка залишилась в меншості, чим ускладнила собі завдання. Нафтохімік в свою чергу почав більше атакувати, так як з'явилось більше вільного простору. Інна пройшла по правому фланзі, подала і Христина Ботюк пробила головою, але удар вийшов не сильним. На 79 хвилині замість Оксани Нефьодової вийшла на поле Альона Клепач. Матч продовжувся намаганням Дончанки відквитати ще хоча б один м'яч, але калушанкам вдалось зберегти ворота у недоторканності. Вже у доданий час на поле вийшла замість Христини Пасічник Ірина Марчук. Арбітр додав 3 хвилини. Ці хвилини пройшли під натиском Дончанки. Вони всі сили кинули в бій, і змогли заробити тільки кутовий. Громовська з Ішутіною розіграли швидко, але так і не змогли завдати удару.
Матч закінчився з перемогою Нафтохіміка в один м'яч.
Кращим гравцем у складі Нафтохіміка було визнано Дарью Дарицьку.

Склади команд:
"Дончанка-ЦПОР" - Познахірьова Юлія, Папайло Катерина, Авдєєва Ольга, Вороніна Настя, Ішутіна Катерина, Тельна Альона (Кап.), Тихонова Марія, Громовська Тетяна, Ковтун Альона, Майбородіна Ірина (Курчукова Вікторія, 66'), Вороніна Аня
Тренер - Громовська Тетяна

"Нафтохімік-ПНУ" - Подвисоцька Аня, Павлюк Марія, Пасічник Христина (Марчук Ірина, 91'), Дарицька Дарья, Пилипів Вікторія (Чайка Надія, 61'), Михайлюк Марія, Молошик Ангеліна, Ботюк Христина (Кап.), Нефьодова Оксана (Клепач Альона 79'), Прокопчук Інна, Дем'янюк Вікторія
Тренер - Олійник Іван

Голи: Дарья Дарицька - 12', 64', Громовська Тетяна - 71 (пен.)
Попередження:
жовта картка - Ішутіна 53', Тихонова 58', Дем'янюк 60', Вороніна А. 75'
червона картка - Вороніна Аня 75'


Тарас Василів, інфо-служба ЖФК Нафтохімік - wfc-naftokhimik.at.ua
Переглядів: 649 | Додав: Flinty | Рейтинг: 4.0/2 |
Всего комментариев: 4
3 tisha  
0
пресконференція була?

4 Flinty  
0
Тренерів пресконференції не було! а коментарі гравців сьогодні будуть виставлені!

1 Филолог  
0
Уж лучше пиши не том языке, который знаешь. Украинский - ниже плинтуса. "Дальше", "попавши", "до штрафної" (майданчик - він). Вобщем, как говорил великий Ленин: "Учиться, учиться и учиться", а уж потом писать на всеобщее обозрение.

2 Flinty  
0
У футболі є сленг, який не вважається помилками!
А писати буду тою мовою, якою Я буду вважати за потрібне! І не потрібно тут розповідати хто якою мовою має писати!

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входу

Календар новин
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пошук

Друзі сайту

Російський жіночий футбол

Статистика

Copyright Igor © 2024Використовуються технології uCoz