Четвер, 28.03.2024, 12:10
ЖФК
"Нафтохімік"

Меню сайту

Наше опитування
Як виступить "Нафтохімік" в 2013 році
Всього відповідей: 31

Головна » 2007 » Вересень » 13 » Після другого туру фінальної частини Чемпіонату "Нафтохімік" виходить в одноособові лідери
Після другого туру фінальної частини Чемпіонату "Нафтохімік" виходить в одноособові лідери
21:56
З самого початку поєдинку наші дівчата захопили ініціативу та перевели гру на половину поля команди-суперниці. Перший гострий момент виник хвилин за десять – після передачі у карний майданчик Аксана Знайдзьонава зуміла випередити голкіпера гостей, але після її удару м'яч потрапив у стійку воріт. Після цього, незважаючи на повну територіальну перевагу "Нафтохіміка", небезпечних моментів біля воріт суперниць тривалий час практично не було. В той же час після обрізки наших оборонців досить гостру контратаку провели донетчанки. Але після чергової масованої атаки, на 41-ій хвилині матчу наші дівчата вкотре заробили право на кутовий. І після чудового навісу Ольги Маслянко та боротьби у карному майданчику м'яч у ворота гостей проштовхнула новобранка команди – болгарка Єлісавєта Тодорова – дуже важливий у психологічному плані гол на останніх хвилинах першого тайму.

Після перерви наші дівчата заграли впевнено та невимушено – гострі атаки покотились одна за одною. Вже на 50-ій хвилині кращий бомбардир нашої команди Христина Ботюк на лінії карного майданчику обіграла двох суперниць та вийшла віч-на-віч з воротарем, переграти яку було справою техніки – 2:0. Тільки-но суперниці розіграли м'яч, як наші дівчата зуміли його перехопити. Прохід Аксани Знайдзьонаваї на 51-ій хвилині до лицевої лінії вилився у вивірений пас Христині Ботюк, яка випередивши воротаря вдруге поклала шкіряну кулю у сітку воріт суперниць. Ще через п'ять хвилин віч-на-віч з воротарем вийшла Лілія Кісєлєвіч і віддала передачу Христині Ботюк, якій залишилось переправити м'яч у порожні ворота – 4:0 і хет-трик Христі. На 63-ій хвилині після бездоганного навісу Ольги Маслянко з кутової позначки гол головою забила Аксана Знайдзьонава. На 65-ій хвилині матчу Христину Ботюк замінила ще одна новобранка з Болгарії – нападник Радослава Славчєва, яка одразу органічно увійшла у гру. Неможливо не відзначити надзвичайно красивий епізод, коли вона в падінні через себе пробила у поперечину воріт, встигла на добивання і повторним ударом влучила у стійку. А матч закінчився тим, що на 2-ій доданій хвилині наші суперниці зіграли рукою у своєму карному майданчику. Пенальті чітко реалізувала Ольга Маслянко – 6:0 остаточний результат матчу.

Звання кращого гравця матчу за версією сайту поділили між собою Христина Ботюк та Аксана Знайдзьонава.

Вітаємо наших дівчат з важливою перемогою та зичимо успіхів у наступних матчах, зокрема 18 вересня у Калуші з чернігівською "Легендою".

"Нафтохімік" виступав у складі:
Катерина Самсон, Наталія Ліщина (Яніна Опаїць, 79'), Христина Пасічник (Тетяна Рижова, 62'), Катерина Боченко, Крістіна Долговіч (Катерина Кіріна, 74'), Аксана Знайдзьонава (Юлія Гнидюк, 69'), Христина Ботюк (Радослава Славчєва, 65'), Лілія Кісєлєвіч, Ольга Маслянко, Тетяна Аполлоніна, Єлісавєта Тодорова.

У цьому ж турі чернігівська "Легенда" поступилась вдома харків'янкам з "Житлобуд-1" з разуноком 3:5, що дозволило нашій команді вийти в одноособові лідери Чемпіонату.
Переглядів: 1421 | Додав: Igor | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входу

Календар новин
«  Вересень 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Пошук

Друзі сайту

Російський жіночий футбол

Статистика

Copyright Igor © 2024Використовуються технології uCoz