П'ятниця, 19.04.2024, 11:22
ЖФК
"Нафтохімік"

Меню сайту

Наше опитування
Як виступить "Нафтохімік" в 2013 році
Всього відповідей: 31

Головна » 2008 » Лютий » 15 » Національна жіноча збірна України вирушила до Португалії
Національна жіноча збірна України вирушила до Португалії
12:11
 

"Синьо-жовті" відправляються на Піренеї завчасно, аби вдосталь попрацювати у кліматичних умовах, в яких відбуватиметься відбірний матч. Окрім того, наша команда планує відвідати поєдинок збірних Португалії та Словаччини, що відбудеться 16 лютого.

 

Капітан приєднається пізніше

"Команда зібралася в Києві у четвер − напередодні відльоту до Лісабона. Звідти вже й доберемося до Абрантеша, − розповідає наставник збірної Анатолій Куцев. − Безпосередньо у столиці Португалії до нас приєднається капітан Олена Мазуренко, котра поки перебуває у розташуванні свого клубу − німецького "Нюрнберга". Зауважу, що всі кандидати, на котрих ми розраховуємо, перебувають у доброму здоров’ї та рвуться у бій".

 

Час на акліматизацію

"У Абрантеші, де й відбуватиметься наш поєдинок з португалками, ми запланували повноцінний п’ятиденний збір − в режимі дворазових тренувань. Напередодні самого матчу, звісно, навантаження знизяться, − зазначив Куцев. − Також, можливо, проведемо один контрольний поєдинок, хоча й не вважаємо це ключовим аспектом підготовки. Головне, аби дівчата знову відчули себе на зелених газонах, адже не секрет, що в міжсезоння клуби в основному працюють у залах".

 

Україна − лідер

Матч проти Португалії у рамках кваліфікаційного турніру Євро-2009 відбудеться у четвер, 21 лютого. Нагадаємо, що наші співвітчизниці очолюють турнірну таблицю 5-ї відбірної групи, після трьох поєдинків маючи дев’ять очок. Українки на три залікові бали випереджають датчанок, які, щоправда, мають гру в запасі. Далі розташувалися шотландки (4 очки після 4 матчів), словачки (3, 4) та португалки (1, 3). За регламентом до фіналу автоматично потрапляють переможці груп, тоді як другі та чотири найкращі треті збірні зіграють у плей-офф.

 

Склад збірної України

Воротарі: Катерина Самсон ("Легенда" Чернігів), Надія Баранова ("Звєзда 2005" Пєрм, Росія);

Оборонці: Алла Лишафай, Олена Ходирєва (обидві − "Звєзда 2005"), Валентина Котик ("ШВСМ-Ізмайлово" Москва, Росія), Ірина Василюк ("Енєргія" Воронєж, Росія), Марина Масальська ("Житлобуд-1", Харків), Наталя Жданова ("Легенда"), Олена Мазуренко ("Нюрнберг" Німеччина);

Напівоборонці: Віра Дятел, Наталя Зінченко (обидві − «Звєзда 2005"), Дарина Мільчевська ("Легенда"), Людмила Лемешко ("Рязань-ВДВ", Росія), Людмила Пекур, Тетяна Чорна (обидві − "Росіянка" Красноармєйск, Росія), Наталя Сухорукова, Юлія Ващенко (обидві − "Житлобуд-1");

Нападники: Дарина Апанащенко ("Рязань-ВДВ"), Світлана Фришко (СКА Ростов, Росія).
 
Переглядів: 872 | Додав: Igor | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входу

Календар новин
«  Лютий 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829

Пошук

Друзі сайту

Російський жіночий футбол

Статистика

Copyright Igor © 2024Використовуються технології uCoz