П'ятниця, 19.04.2024, 18:36
ЖФК
"Нафтохімік"

Меню сайту

Наше опитування
Як виступить "Нафтохімік" в 2013 році
Всього відповідей: 31

Головна » 2008 » Вересень » 23 » Молодіжна жіноча збірна України розпочинає кваліфікацію до Євро-2009 (WU-19)
Молодіжна жіноча збірна України розпочинає кваліфікацію до Євро-2009 (WU-19)
16:24



Золота десятка.

Одноосібні фаворити балканського турніру − італійки, з якими наша збірна вже зустрічалася п’ять місяців тому, в еліт-раунді Євро-2008 (WU-19). Представниці Апеннін, які тоді взяли гору − 4:0, нині протистоятимуть "синьо-жовтим" у ранзі діючих чемпіонок континенту. Відразу десять футболісток, що вони вибороли золото у Франції, візьмуть участь у поточній кампанії. У тому числі − захисник Алісіа Парісі, чий влучний постріл з 11-метрової позначки дозволив Скуадрі Адзуррі з рахунком 1:0 подолати у фіналі європейської першості збірну Норвегії.

 

Корисний досвід.

"Квітневий двобій з італійками був дуже корисним для нас, навіть попри поразку. Ми відчули справжню силу суперниць, знаємо, на що вони здатні, отже маємо змогу належним чином підготуватись до нової зустрічі, − каже наставник української збірної. − Не думаю, що наші дівчата, які грали у минулому відборі, занадто нервуватимуть, і другого провалу, сподіваюся, не буде. У будь-якому випадку налаштовуємося вирішити турнірну задачу ще у перших двох турах, адже просто зобов'язані перемагати болгарок з естонками".

 

Оновлений склад.

Важкі погодні умови певною мірою завадили "синьо-жовтим" зробити максимально насиченим чотириденний збір, що передував відльоту на Балкани. Наша команда здебільшого працювала над тактикою та стандартними положеннями. За словами Масальського, у його розпорядження прибули усі найсильніші кандидатки. У порівнянні з минулим циклом, склад оновився відсотків на шістдесят. "Мені поки важко відповісти, чи ця збірна сильніша за минулорічну. У нас − нові воротарі, нова задня ланка… Якісь паралелі можна буде проводити лише після низки офіційних матчів", − зауважує тренер.

 

Шлях до Білорусі.

На першому кваліфікаційному етапі Євро-2009 (WU-19) 44 команди-учасниці розбиті на 11 квартетів. По дві найсильніші представниці від кожної групи, а також один володар третього місця з найкращими показниками у поєдинках проти лідерів потраплять до елітного раунду. Далі 23 щасливчики, приєднавшись до Німеччини, яка посідає першу сходинку в європейському рейтинг-листі, утворять 6 груп, переможці яких разом із найкращою другою збірною кваліфікуються до фінальної частини. Матчі еліт-раунду пройдуть з 23 по 28 квітня. Вирішальні баталії влітку прийматиме Білорусь.

 

Календар матчів у 11-ій відбірній групі Євро-2009 (WU-19)


25 вересня. Італія − Естонія, Україна − Болгарія.

27 вересня. Україна − Естонія, Болгарія − Італія.

30 вересня. Італія − Україна, Естонія − Болгарія.

 

Склад збірної України:

Воротарі: Ніла Рогачова ("Нафтохімік" Калуш), Вікторія Сагайдачна ("Планета" Київ);

Оборонці: Маргарита Кошудько ("Родина" Костопіль), Ірина Кучеренко, Світлана Хижняк (обидві −  "Дончанка-ЦПОР" Донецьк), Інна Чистякова ("Южанка-Майстер-С" Херсон);

Напівоборонці: Ольга Авдєєва ("Дончанка-ЦПОР"), Ольга Басанська, Таїсія Нестеренко (обидві − "Житлобуд-1" Харків), Галина Гудимова ("Родина"), Марія Душеїна, Тетяна Романенко (обидві − "Южанка-Майстер-С"), Аліна Свергун ("Ятрань" Умань), Карина Сорокіна ("Київ");

Нападники: Валерія Альошичева ("Дончанка-ЦПОР"), Юлія Гнидюк ("Нафтохімік"), Олена Городецька ("Легенда" Чернігів), Юлія Стець ("Ятрань").


Джерело: www.ffu.org.ua


Переглядів: 1084 | Додав: Igor | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входу

Календар новин
«  Вересень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пошук

Друзі сайту

Російський жіночий футбол

Статистика

Copyright Igor © 2024Використовуються технології uCoz