Середа, 08.05.2024, 06:17
ЖФК
"Нафтохімік"

Меню сайту

Наше опитування
Як виступить "Нафтохімік" в 2013 році
Всього відповідей: 31

Головна » 2008 » Жовтень » 10 » "Нафтохімік" не витримав випробування німецькою футбольною машиною (оновлено + фото)
"Нафтохімік" не витримав випробування німецькою футбольною машиною (оновлено + фото)
18:07

Таку велику кількість глядачів, яка зібралась сьогодні на стадіоні "Хімік", мабуть пам'ятають тільки калуські футбольні старожили. Та й не дивно – командні змагання такого рівня в Калуші не відбувались ніколи. І всім було цікаво – які козирі пред'явить калуська жіноча футбольна команда представницям найсильнішого європейського чемпіонату – німецькій команді "2001 Дуйсбург".



Матч проходив за чудової сонячної осінньої погоди. Досвідчені німкені одразу заволоділи ініціативою, але загострювати гру не поспішали. І як виявилось, тактику планомірного розхитування оборони вони обрали вдало. На 15-ій хвилині гості розіграли комбінацію, в результаті якої Сімоне Ляудер вийшла справа на ворота Анжулі Ладрон та дуже влучно пробила низом у дальній кут воріт. Анжулі була безсила врятувати команду у такій ситуації – 1:0 повели німкені. Після голу наші дівчата спробували відсунути гру від своїх воріт, і на якийсь час це їм вдалось. Але не надовго. При відбитті чергової атаки суперниць на 28-ій хвилині помилилась Катерина Боченко, і в результаті таж Сімоне Ляудер розстріляла наші ворота з близької відстані – 2:0. За цього рахунку команди і пішли на перерву.



Другу половину зустрічі наші дівчата розпочали досить активно. Але дуже швидко німкені охолодили їхній запал. Христина Пасічник, перериваючи атаку суперниць порушила правила у власному карному майданчику. Пенальті на 52-ій хвилині чітко реалізувала Інка Грінгс – 3:0. Після цього голу футболістки "Дуйсбургу" дещо ослабили свої потуги, але наші дівчата ніякої користі з цього не надбали. Навпаки, на 81-ій хвилині свій другий гол у ворота нашої команди забила Інка Грінгс. А ще за хвилину, скориставшись розгубленістю команди, п'ятий гол у залік Дуйсбургу принесла Хасрет Каюксі. Після цього наші дівчата мабуть усвідомили, що рахунок виглядає занадто ганебно, і з останніх сил кинулись на штурм воріт суперниць. І в результаті цього спалаху активності, після подачі кутового гол престижу на 85-ій хвилині забила Ро Ернандес. Після забитого голу сили остаточно покинули гравців нашої команди, і за час до кінця матчу гості створили ще не один небезпечний момент біля воріт нашого голкіпера. Але в одних випадках везіння, а в інших майстерність Анжулі Ладрон, не дозволили змінитись рахунку матчу – 5:1 на користь німецьких футболісток.

На жаль, наші улюблениці не зуміли повторити вчорашній подвиг пермської "Звєзди". Але мабуть не треба строго засуджувати дівчат за цей матч. Адже гру проти суперника такого рівня команда проводили вперше у своїй історії. І, як кажуть, перший млинець виявився глевким.

Кращим гравцем матчу у складі "Нафтохіміка", незважаючи на п'ять пропущених м'ячів, абсолютно заслужено визнана голкіпер команди – Анжулі Ладрон.



Фоторепортаж про матч тут >>>

"Нафтохімік" виступав у складі:
Анжулі Ладрон, Тетяна Рижова, Христина Пасічник, Катерина Боченко, Ро Ернандес, Юлія Гнидюк (Олександра Осіпова 84'), Ольга Маслянко, Айві Люік, Аксана Знайдзьонава (к) (Людмила Шимрило 88'), Христина Ботюк (Мар'яна Іванишин 63'), Вероніка Пьюа

Голи: Сімоне Ляудер 15', 28', Інка Грінгс 52'(п), 81', Хасрет Каюксі 82' (Дуйсбург) – Ро Ернандес 85' (Нафтохімік).

Попередження:
Турід Кнаак 1', Александра Попп 24' (Дуйсбург) – Ольга Маслянко 1', Юлія Гнидюк 27', Христина Пасічник 51', Ро Ернандес 55' (Нафтохімік).

У іншому матчі туру у групі В4 данський "Брондбю" на івано-франківському стадіоні "Рух" переміг іспанський "Леванте" з рахунком 1:0. Саме данійки, найдосвіченіший у змаганнях Кубку УЄФА жіночий футбольний клуб, будуть нашим наступним суперником у турнірі. Цей матч відбудеться на калуському стадіоні "Хімік" у неділю, в 15:00.

Турнірна таблиця групи В4



Переглядів: 2561 | Додав: Igor | Рейтинг: 5.0/2 |
Всего комментариев: 5
5 Максім  
0
після 3 голу пішов додому я такого не видержав

4 отец  
0
химички показали своё истинное лицо отсутствие воли и характера!!!!!!!!!!!!!! да ещё вот не задача судьи не берут ,а по другому "КАЛУШ ЧЕМПИЁН" играть не умеет.

3 Kirill  
0
Молодці!!! Все ж таки в складі Дуйсбурга грали 5 чемпіонок світу.

2 Богдан  
0
всерівно молодці!!!! КАЛУШ ЧЕМПІОН!!!

1 ДА УЖ  
0
Вище голови не стрибнеш...

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входу

Календар новин
«  Жовтень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Друзі сайту

Російський жіночий футбол

Статистика

Copyright Igor © 2024Використовуються технології uCoz