Четвер, 25.04.2024, 15:25
ЖФК
"Нафтохімік"

Меню сайту

Наше опитування
Як виступить "Нафтохімік" в 2013 році
Всього відповідей: 31

Головна » 2008 » Жовтень » 12 » Другий тур другого раунду Кубку УЄФА у групі В4 (оновлено + фото)
Другий тур другого раунду Кубку УЄФА у групі В4 (оновлено + фото)
11:27


Знову у Калуші була чудова сонячна і тепла осіння погода. І знову на стадіон прийшла дуже велика кількість глядачів підтримати нашу улюблену команду.



 

Зважаючи на важливість результату гри, обидві команди почали поєдинок досить обережно. Перші п'ятнадцять хвилин точилась боротьба за володіння ініціативою. І уже навіть складалось враження, що наші дівчата зуміють нав'язати свою гру, але швидка і разюча атака данійок перекреслила ці сподівання. На 18-ій хвилині партнерки по команді вивели віч-на-віч по центру воріт Катрін Пааске Соренсен, яка з дванадцяти метрів чітко пробила у самий кут воріт – 1:0, і данійки здобули надзвичайно важливу психологічну перевагу. Після цього гра знову набула позиційного характеру. Але якщо атаки нашої команди ні до чого не призводили, то "Брондбю" атакував хоч і не часто, але завжди дуже гостро. Зокрема тричі наші оборонниці виносили головою м'яч із порожніх воріт. А у самому кінці тайму досить несподівано наші дівчата заробили пенальті у свої ворота, яке впевнено реалізувала Майке Віс Пайп – 2:0 на користь данійок.

 

У другому таймі футболістки "Брондбю" побудували дуже грамотну гру над котролем переможного рахунку. Самі вперед особливо не йшли, але і до власних воріт наших нападниць не підпускали. І впіймали на помилці нашу команду на 73-ій хвилині – дублем відзначилась Майке Віс Пайп. Після третього пропущеного м'яча дівчата пожвавішали. Декілька небезпечних моментів створила Вероніка Пьюа, Христина Пасічник виходила на ворота суперниць. І ці зусилля принесли результат – на 86-ій хвилині Айві Люік забиває гол у ворота суперниць. Але дві хвилини по тому данійки провели швидку контратаку і Лене Йєнсен з дуже гострого кута влучила у ворота Анжулі Ладрон. Цей гол шокував і глядачів, і команду, і саму Анжулі. І на другій компенсованій хвилині крапку у цьому матчі поставила Крістіна Краг – 5:1 на користь "Брондбю".

 

Поразка у цьому матчі позбавила "Нафтохімік" можливостей на вихід у чвертьфінал розіграшу Кубку УЄФА. Два матчі команди показали, що ми ще не готові на рівних сперечатись з елітою європейського клубного жіночого футболу. Але досвід ігор проти таких команд вартує дуже дорого. І будемо сподіватись, що цей досвід принесе позитивні результати у майбутньому.

 

Кращим гравцем матчу у складі "Нафтохіміка" офіційно визнана Христина Пасічник.

Я б також відзначив гру Ро Ернандес та Айві Люік.

 



"Нафтохімік" виступав у складі:

Анжулі Ладрон, Тетяна Рижова, Христина Пасічник, Катерина Боченко, Ро Ернандес (Людмила Шимрило 70'), Юлія Гнидюк (Олександра Осіпова 64'), Ольга Маслянко, Айві Люік, Аксана Знайдзьонава (к), Христина Ботюк (Мар'яна Іванишин 52'), Вероніка Пьюа


Голи: Айві Люік 86' (Нафтохімік) Катрін Пааске Соренсен 18', Майке Віс Пайп 45'(п), 73', Лене Йєнсен 88', Крістіна Блітц Краг 90+2' (Брондбю).


Попередження:
Ольга Маслянко 70' (Нафтохімік).


Фоторепортаж про матч тут >>>

У іншому матчі туру у нашій групі німецький "Дуйсбург" не мав жодних проблем з іспанським "Леванте". Зустріч на івано-франківському стадіоні "Рух" закінчилась з рахунком 5:0.

 

Таким чином німкені та данійки достроково оформили свою участь у наступному колі змагань, як і команди груп В2 та В3. При цьому єдиною командою із учасників попереднього сита першого раунду, яка може потрапити у чвертьфінал, залишилась пермська "Звєзда-2005". Для цього "зірочкам" потрібно у вівторок не програти більше як у один м'яч господаркам групи В1 норвезькій команді "Роа". Будемо сподіватись на успіх російського чемпіона, за який виступає п'ятеро футболісток національної збірної України.


Свій останній матч у цьогорічному розіграші Кубку УЄФА калуський "Нафтохімік" проведе у вівторок, 14 жовтня, проти чемпіона Іспанії ФК "Леванте". За перше місце у групі у цей день в Івано-Франківську посперечаються ФК "Дуйсбург" та ФК "Брондбю". Початок обидвох поєдинків о 15:00.

 

Турнірна таблиця групи В4



 

Переглядів: 1784 | Додав: Igor | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 1
1 ДА УЖ  
0
Дивовижно стабільна гра.І стабільний результат.Може розізлються і порвуть іспанок?

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входу

Календар новин
«  Жовтень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Друзі сайту

Російський жіночий футбол

Статистика

Copyright Igor © 2024Використовуються технології uCoz