Четвер, 25.04.2024, 04:33
ЖФК
"Нафтохімік"

Меню сайту

Наше опитування
Як виступить "Нафтохімік" в 2013 році
Всього відповідей: 31

Головна » 2008 » Жовтень » 14 » У третьому турі Кубку УЄФА також розгромна поразка (додано звіт + додано фоторепортаж)
У третьому турі Кубку УЄФА також розгромна поразка (додано звіт + додано фоторепортаж)
17:56

На заключний матч калуського "Нафтохіміка" у цьогорічному розіграші Кубку УЄФА знову прийшло багато глядачів, сподіваючись, що на прощання наша команда зуміє грюкнути дверима. Та й рівень сьогоднішнього суперника не дотягував до тих же "Дуйсбургу" чи "Брондбю".



І наші дівчата одразу ж пішли уперед. І вже за декілька хвилин виник дуже небезпечний момент біля воріт суперниць – Айві Люік пройшла лівим краєм та зробила навіс у карний майданчик. Там м'яч підхопила Аксана Знайдзьонава і відразу пробила по воротах. Але м'яч влучив у оборонницю гостей, причому склалось враження, що у руку. В будь-якому випадку арбітр порушення правил не угледіла. За деякий час іспанки зуміли налагодити свою гру та перемістити боротьбу у центр поля. А на 15-ій хвилині дуже грубу помилку допустила Людмила Шимрило – перебуваючи на позиції останнього захисника вона затіяла незрозумілу гру з м'ячем, який врешті решт виборола нападниця гостей та вийшла віч-на-віч з Анджулі Ладрон. Майстерність нашого голкіпера, а ще більше щастя, не дозволили побувати на цей раз м'ячу у сітці наших воріт. Але не надовго. На 27-ій хвилині знову помилка Людмили Шимрило, яка призвела до дуже небезпечного удару по наших воротах, після якого Анжулі Ландрон зуміла лише перевести м'яч на кутовий. А вже після подачі кутового м'яч головою у сітку воріт зрізала іспанська оборонниця Соня Фернандес – 0:1. І одразу ж Людмила Шимрило була замінена Мар'яною Іванишин. Людмила у цьому матчі грала на позиції Ольги Маслянко, яка змушена була пропускати гру через перебір жовтих карток. На жаль відсутність Ольги на полі була дуже відчутною. Після цього гра знову проходила у центрі поля, і лише ближче до кінця тайму наші дівчата дещо її загострили. В одній із атак на 43-ій хвилині іспанки порушили правила в метрах 25 від своїх воріт. Христина Пасічник наважилась на прямий удар з такої відстані, і влучила прямо у дев'ятку. Голкіпер гостей була безсила у цьому епізоді – 1:1, рахунок зрівняно. Але не встигли вболівальники потішитись такому розвитку подій, яка уже за хвилину футболістки "Леванте" знову вийшли вперед – стрімку атаку завершила Марія Перес.



Практично увесь другий тайм проходив у рівній боротьбі. Іспанки не дозволяли нашим дівчатам атакувати, та водночас вичікували помилок у нашому захисті. І на 66-ій хвилині їм вдалось скористатись однією з них – Марія Кастільйо укріпила переможний рахунок для своє команди – 1:3. Після пропущеного голу футболістки "Нафтохіміка" активізувались, але запам'ятався хіба момент у виконанні Вероніки Пьюа, коли м'яч після її удару з гострого кута ковзнув по поперечині іспанських воріт. А на першій компенсованій хвилині Наяра Бенейто здалеку пробила по воротах Анжулі Ладрон. Наш голкіпер у цей час мабуть була думками вже у роздягальні, і цей м'яч став для неї повною несподіванкою – 1:4 остаточний підсумок матчу.

Приз кращого гравця матчу у складі "Нафтохіміка" одержала Айві Люік.
Досить непогано також зіграла Христина Пасічник.

Фоторепортаж про матч >>>

"Нафтохімік" виступав у складі:

Анжулі Ладрон, Тетяна Рижова, Людмила Шимрило (Мар'яна Іванишин 28'), Христина Пасічник, Катерина Боченко, Ро Ернандес, Юлія Гнидюк, Айві Люік, Аксана Знайдзьонава (к), Христина Ботюк (Олександра Осіпова 61'), Вероніка Пьюа

Голи:
Христина Пасічник 43' (Нафтохімік)Соня Прім Фернандес 27', Марія Перес 44', Марія Роза Кастільйо Варо 66', Наяра Вес Бенейто 90+1' (Леванте)

Попередження: Христина Пасічник 75', Вероніка Пьюа 90+3' (Нафтохімік)Монсерат Томе Васкез 14' (Леванте)

У іншому матчі туру у нашій групі німецький "Дуйсбург" на івано-франківському стадіоні "Рух" переміг данійський "Брондбю" з рахунком 4:1. Завдяки цій перемозі німецька команда зі 100-відсотковим результатом посіла перше місце у групі В4. Але, як виявилось пізніше, в результаті цього команду у чвертьфіналі чекає двобій проти своїх співвітчизниць – діючого володаря Кубку УЄФА ФФК "Франкфурт", який посів друге місце у групі В1. Данійки зустрінуться з пермською "Звєздою", яка попри чисельні песимістичні прогнози здобула три перемоги у групі В1.

Підсумкова турнірна таблиця групи В4



Переглядів: 1528 | Додав: Igor | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 1
1 Beshen  
0
Хочется что-то сказать, но нечего... Счет на табло. Теперь надо делать выводы!

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входу

Календар новин
«  Жовтень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Друзі сайту

Російський жіночий футбол

Статистика

Copyright Igor © 2024Використовуються технології uCoz