Неділя, 28.04.2024, 00:45
ЖФК
"Нафтохімік"

Меню сайту

Наше опитування
Як виступить "Нафтохімік" в 2013 році
Всього відповідей: 31

Головна » 2012 » Квітень » 12 » Гравці «Нафтохіміка» - у сюжеті euronews
Гравці «Нафтохіміка» - у сюжеті euronews
12:04
Монополія чоловіків на найбільш популярний вид спорту в світі – футбол – в небезпеці. Минулорічний Кубок світу з футболу серед жінок, який проходив в Німеччині, мав приголомшливий успіх, як серед глядачів, так і у фінансовому плані. Гравець української жіночої збірної Ольга Бойченко та гравець української молодіжної команди Дарія Кравець стверджують, що жінки готові дати гідний бій чоловікам на футбольному полі, незважаючи на їх деякі фізичні переваги.

Форвард Ольга Бойченко:
"Я думаю (перевага чоловіків – прим.) в фізичних даних, в умінні штовхатися. В цих моментах. Ну й в швидкості, думаю. Хоча, тут можна й посперечатся! Футбол зараз інший. Раніше не було тактики, раніше: дають м’яч, ти катаєш, а що робити? А зараз все грамотно, все однаково, як в чоловічому, так і в жіночому”.

Тренер Анатолій Куцев:
"Щодо суто спортивного аспекту, тренувального процесу – жодних відмінностей між жіночим і чоловічим футболом немає! Єдина відмінність можливо в тому, що до жінок потрібен дещо інший підхід. Все-таки жіночий організм, жіноча психологія дещо відрізняється від чоловічої. Вони десь більш ранимі, скажімо так”.

Крім того, за словами головного тренера жіночої національної збірної України, майбутнє футболу за жінками. Хоча цю точку зору поділяють в Україні не всі. Спортивні ЗМІ не звертають належну увагу на жіночий національний чемпіонат. Через погане фінансування, майже всі гравці жіночої збірної грають за кордоном.

Тренер Анатолій Куцев:
"На жаль, мусимо констатувати те, що сьогодні ставлення до жіночого футболу вкрай слабке в Українї”.

Захисник Дарія Кравець:
"Фінанси, фінанси, і ще раз фінанси. Фінансовий стан… Для чоловічого футболу виділяють більше коштів, ніж на жіночий. І більше уваги на чоловічий футбол, ніж на жіночий. Кажуть, що футбол не жіночий вид спорту”.

Попри всі труднощі, жіноча національна збірна України вже досягла деяких успіхів: в 2009 році вона вийшла у фінал чемпіонату Європи в Фінляндії. І в світовому рейтингу ФІФА жіноча команда випереджає чоловічу на 26 сходинок. Та й жінки на полі виглядають більш привабливо.

Форвард Ольга Бойченко:
"Так, деякі дівчата фарбуються перед виходом на футбольне поле, вони хочуть виглядати елегантно, красиво. Не дивлячиь ні на що, що ти в шортах. Ти красива! Я хочу нафарбуватися і вийти на футбольне поле”.

Переглянути відео можна за цим посиланням: http://ru.euronews.com/2012/04/10/football-a-family-affair/

Переглядів: 537 | Додав: Red1684 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входу

Календар новин
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Пошук

Друзі сайту

Російський жіночий футбол

Статистика

Copyright Igor © 2024Використовуються технології uCoz