П'ятниця, 26.04.2024, 07:34
ЖФК
"Нафтохімік"

Меню сайту

Наше опитування
Як виступить "Нафтохімік" в 2013 році
Всього відповідей: 31

Головна » 2012 » Лютий » 2 » Михайло Овчар: Наше завдання - вийти на рівень провідних клубів країни
Михайло Овчар: Наше завдання - вийти на рівень провідних клубів країни
14:08
Виконавчий директор ФК "Нафтохімік" Михайло Овчар в інтерв'ю інтернет-порталу "Спорт Калущини" поділився своїми враженнями від минулого сезону та розповів про завдання команди у новому чемпіонаті.

Про склад
команди зразка 2011 року:

- Формуючи склад, ми могли запросити відомих гравців або ж повернути багатьох з тих, які колись виступали за «Нафтохімік». Але ми пішли іншим шляхом, зробивши ставку на молодих футболісток, вихованок івано-франківської ДЮСШ №3. Крім Христини Ботюк, Христини Пасічник, Катерини Кіріної та Оксани Нефьодової, більше ніхто не мав досвіду виступів у професійних футбольних клубах. Як показав час, цей варіант теж приніс бажаний результат – бронзові медалі чемпіонату України. Вимагати чогось більшого від нашої молодої команди, що змагалася з лідерами українського футболу – харківським «Житлобудом-1» та чернігівською «Легендою», було б несправедливо.

Про гру в сезоні-2011:

- Хвилювання і брак досвіду виступів на рівні чемпіонату України призвів до того, що у виїздних матчах з «Житлобудом» і «Легендою» команда отримала у власні ворота десять «сухих» голів. Та вже у другому колі при підтримці своїх вболівальників «Нафтохімік – ПНУ» продемонстрував зовсім іншу гру: харківський «Житлобуд-1» уник нічийного результату (1:1) тільки на останніх хвилинах матчу, а чернігівську «Легенду» наші футболістки обіграли з рахунком 1:0.

На фоні вдало зіграних матчів з лідерами чемпіонату команда не виправдала сподівань у виїзних поєдинках в Донецьку, зігравши внічию з «Дончанкою-ЦПОР», та в Маріуполі, де, провівши весь матч в атаці, у підсумку поступилася аутсайдеру місцевій «Іллічівці» (0:1). Це був повчальний урок для наших футболісток, які мають зрозуміти, що не можна розслаблятися в матчах з жодним суперником.

Про зміни в складі команди:


- Ще під час минулорічного чемпіонату команду залишили Марія Павлючок, Дана Улянюк та Іванна Мандзюк, котрі не виправдали сподівань тренерського штабу. Натомість було запрошено Дар’ю Дарицьку, Надію Чайку, Лідію Шпак та воротаря Вікторію Сагайдачну. Однак після закінчення футбольного сезону 2011 року Сагайдачна вирішила надалі спробувати себе в одному з футзальних клубів України, а також покинули команду Катерина Кіріна й Ольга Подлецька. Тому зараз ведемо пошук ще одного хорошого воротаря.

На сьогодні клуб практично вирішив питання щодо укладання контракту з двома українськими футболістками, які виступали за один із провідних російських клубів та входять до складу національної збірної України. Не виключено, що в нас будуть й інші надбання. Перемовини тривають… Трансферне вікно зачиниться лише в переддень нового чемпіонату (перший тур заплановано на 21 квітня).

Про завдання на сезон-2012:

- Президент ФК "Нафтохімік", яким є генеральний директор ТОВ "Карпатнафтохім" Сергій Чмихалов, завжди домагається як від трудового колективу нафтохіміків, так і від будь-кого іншого, однієї мети – здобуття високих результатів. І як керівник підприємства та футбольного клубу всебічно сприяє вирішенню проблеми будь-якої складності. Тому завдання жіночої футбольної команди на 2012 рік випливає з цієї мети. Іншими словами, вона повинна вийти на рівень провідних українських клубів та перемагати їх.


Повна версія - sportkaluch.ucoz.ru

Переглядів: 681 | Додав: Red1684 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входу

Календар новин
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829

Пошук

Друзі сайту

Російський жіночий футбол

Статистика

Copyright Igor © 2024Використовуються технології uCoz