Субота, 27.04.2024, 11:52
ЖФК
"Нафтохімік"

Меню сайту

Наше опитування
Як виступить "Нафтохімік" в 2013 році
Всього відповідей: 31

Головна » 2008 » Квітень » 16 » Турнір "Кубок Карпат" - старт
Турнір "Кубок Карпат" - старт
20:21


На жаль природа не була прихильною до старту нового міжнародного турніру з футболу серед жіночих команд – Кубку Карпат. Зі вчора на Прикарпатті сильно похолоднішало та зарядив безперервний дощ. В результаті перший матч турніру між калуським "Нафтохіміком" та чернігівською "Легендою" було перенесено зі стадіону "Хімік" на заміську тренувальну базу команди у селі Вістова, але і там футбольне поле більше нагадувало плавальний басейн.

Ці обставини не дозволили продемонструвати гравцям свою майстерність, і на полі точилась більше боротьба характерів. Перевага переходила від однієї команди до іншої, але без небезпечних моментів біля воріт. Наприкінці першого тайму потужно пробила з-за меж карного майданчика футболістка "Легенди", але наш воротар виявилась на місці.

Другий тайм став продовженням першого, але з дещо гострішими моментами біля воріт обидвох команд. Та воротарі у цьому матчі не допускали жодних промахів. Зокрема дебютант "Нафтохіміка" Адріана Каптола не змогла реалізувати вихід віч-на-віч з Катериною Самсон, також і нападники "Легенди" не зуміли переграти Ольгу Харкаву.

Відзначимо, що у цьому матчі "Нафтохімік" виступав у значно омолодженому складі. Дівчата 1992-93 років народження з івано-франківської ДЮСШ №3, а також молоді гравці
колишнього київського "Атексу" достойно виглядали супроти досвідчених суперниць, і гру явно не зіпсули.

Дівчатам обидвох команд
СПАСИБІ за бойовий матч і проявлений характер у грі в непростих умовах!

Кращими гравцями "Нафтохіміка" у сьогоднішньому матчі за версією сайту визнані Ольга Маслянко та воротар Ольга Харкава. Також відзначаємо і гру сьогоднішньої іменинниці – Аксани Знайдзьонаваї!

Стартовий склад "Нафтохіміка":
Ольга Харкава, Наталя Ліщина, Катерина Вареник, Христина Пасічник, Ольга Маслянко, Лілія Шимрило, Катерина Зора, Катерина Кіріна, Христина Ботюк, Аксана Знайдзьонава (к), Юлія Гнидюк.
На заміну виходили:
Олександра Осіпова, Наталя Нерубайло, Яніна Опаїць, Марічка Павлюк, Мар'яна Іванишин, Адріана Каптола.

Наступний матч на турнірі відбудеться завтра – калуський "Нафтохімік" зустрінеться з дебютантом українського жіночого футболу – маріупольською "Іллічівкою".

Переглядів: 1217 | Додав: Igor | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входу

Календар новин
«  Квітень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пошук

Друзі сайту

Російський жіночий футбол

Статистика

Copyright Igor © 2024Використовуються технології uCoz