Субота, 27.04.2024, 11:22
ЖФК
"Нафтохімік"

Меню сайту

Наше опитування
Як виступить "Нафтохімік" в 2013 році
Всього відповідей: 31

Головна » 2008 » Квітень » 17 » Кубок Карпат - "Нафтохімік" перемагає
Кубок Карпат - "Нафтохімік" перемагає
21:26

Сьогодні погода змилосердилась над дівчатами, мабуть, вважаючи, що вони достатньо натерпілись у вчорашньому матчі. Вночі дощі припинились, а вдень з-за хмар виглянуло сонечко. Але все-таки другий матч турніру також було вирішено проводити на полі заміської тренувальної бази у селі Вістова, яке швидше відновлюється після дощів.

У складі гостей на поле вийшли одразу п'ятеро екс-гравців калуського "Нафтохіміка": воротар Інна Будештян, Оксана Нефьодова, Тетяна Аполлоніна, Крістіна Долговіч та Валентина Кривоблоцька. І "Іллічівка" зразу взяла гру у свої руки та притисла нашу команду до воріт. Та до гольових моментів справа так і не дійшла. А через хвилин 15 наші дівчата оговтались, та перевели гру вже на половину поля суперниць. І на 18-й хвилині заробили право на штрафний прямо по центру воріт. М'яч після потужного удару Олі Маслянко Інна Будештян зуміла відбити лише перед собою, і спритна Христя Ботюк першою встигла на добивання, відправивши шкіряну кулю у сітку воріт. Але свисток арбітра фіксує офсайд. Де він його там угледів – тільки одному йому і відомо. Але дівчата не знітились і обертів не скинули. На 36-ій хвилині з близької відстані пробиває Аксана Знайдзьонава, але м'яч потрапляє лише у стійку, а повторний удар пішов повз ворота.

По перерві наші дівчата максимально мобілізувались та з перших хвилин притисли гостей до воріт. Взагалі у другій половині матч тривав практично лише на одній половині поля. Лише за перших 10 хвилин гравці "Нафтохіміка" не реалізували три гольових моменти. Після удару зі штрафного Олі Маслянко м'яч в сантиметрах від правої "дев'ятки" воріт залишив поле, Юля Гнидюк пробивала з правого краю і м'яч влучив у поперечку, та Інна Будештян виконала чудовий сейв після розстрілу її воріт впритул. Через 20 хвилин після початку другого тайму "Нафтохімік" дещо ослабив натиск, що дозволило гостям провести декілька контратак, але вони небезпеки нашим воротам не становили. Надалі штурм воріт гостей відновився, але м'яч вперто не хотів залітати у сітку. Але лише до 80-ї хвилини. Черговий навіс зі штрафного у виконанні Олі Маслянко, і з близької відстані посилає м'яч у ворота закарпатська новобраниця команди Адріана Каптола, яка вийшла на заміну у другому таймі. Після цього гості кинулись відігруватись, але наші дівчата впевнено довели матч до логічної перемоги.

Кращими гравцями "Нафтохіміка" у сьогоднішньому матчі за версією сайту визнані Ольга Маслянко та Аксана Знайдзьонава.

Стартовий склад "Нафтохіміка":
Ольга Харкава, Наталя Ліщина, Катерина Вареник, Христина Пасічник, Ольга Маслянко, Лілія Шимрило, Катерина Зора, Мар'яна Іванишин, Христина Ботюк, Аксана Знайдзьонава (к), Юлія Гнидюк.
На заміну виходили:
Марічка Павлюк, Адріана Каптола, Наталя Нерубайло.

Наступний матч на турнірі відбудеться завтра – чернігівська "Легенда" поміряється силами з маріупольською "Іллічівкою" на високогірному стадіоні "Карпати" у Кутах.

Зовсім несподівано турнір "Кубок Карпат" втратив статус міжнародного. Справа в тому, що багато гравців вітебського "Університету" здали паспорти в іспанське посольство для отримання віз на матч національних збірних команд Іспанія – Білорусь у відборі до Євро-2009, та до цього часу їх не отримали. Тому і не змогли приїхати на турнір. В зв'язку з цим вирішено, що три команди зіграють між собою по колу, а дві кращих з них ще раз зустрінуться у фінальному матчі в суботу, 19 квітня, у Калуші.

Переглядів: 1071 | Додав: Igor | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входу

Календар новин
«  Квітень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пошук

Друзі сайту

Російський жіночий футбол

Статистика

Copyright Igor © 2024Використовуються технології uCoz