Субота, 27.04.2024, 11:27
ЖФК
"Нафтохімік"

Меню сайту

Наше опитування
Як виступить "Нафтохімік" в 2013 році
Всього відповідей: 31

Головна » 2008 » Квітень » 19 » Чернігівська "Легенда" стала володарем Кубку Карпат (оновлено)
Чернігівська "Легенда" стала володарем Кубку Карпат (оновлено)
16:02

Фінальний матч турніру "Кубок Карпат" відбувся на полі заміської тренувальної бази команди у селі Вістова.

Зі самого початку матчу більш досвічені гості спробували заволодіти ініціативою, і це їм вдалось. Досить швидко гра перемістилась на половину поля господарок. "Легенда" багато атакувала, але до конкретних загроз воротам справа не доходила. Відбивши ці атаки, які тривали хвилин 20, наші дівчата вирівняли гру, а потім і самі пішли вперед. І одразу ж виник небезпечний момент – Юля Гнидюк виходила віч-на-віч з воротарем, але переграти свою колишню одноклубницю їй не вдалось. Ще хвилин 5-10 "Нафтохімік" продовжував атакувати, але безуспішно. Після цього гра вирівнялась, і проходила переважно у центрі поля. Але ближче до кінця тайму "Легенда" активізувалась і провела декілька гострих атак, одна з яких завершилась успіхом. Після грубої помилки нашого воротаря на виході, м'яч у порожні ворота з близької відстані на 43-ій хвилині забила Віра Станкевич.

Забитий м'яч дещо деморалізував наших футболісток, і як наслідок, за п'ять хвилин по перерві вдруге помиляється наш воротар. Після сильного удару з-за меж карного майданчика м'яч потрапляє у стійку, пролітає за спиною Олі Харкави, і вже в порожні ворота його забиває Оля Бойченко. Після цього гра набула агресивного і дуже грубого характеру. Почалось з того, що Аксана Знайдзьонова дуже жорстко пішла на контакт з воротарем суперниць, після чого останній було надано медичну допомогу. А Аксана отримала попередження за таку гру. Чернігівчанки в боргу не залишились – грубе порушення, і друга жовта картка гравця "Легенди" перетворилась на червону. За декілька хвилин Христя Пасічник з порушенням правил зриває атаку – жовта картка. А ще за хвилину відповіла новобраниця "Легенди" Оля Бойченко – зумисний удар по ногах, і як наслідок вилучення з поля. Здавалось – ще трохи і бійки на полі не уникнути. Але дівчата зуміли вгамувати нерви, згадавши для чого вони вийшли на поле. Здобувши перевагу у два гравці, наші дівчата отримали можливість схилити шальки терезів у цьому матчі на свою користь. Були і атаки, були і моменти, але кардинально переломити хід гри так і не вдалось. Молоді дівчата нашої команди не зуміли зіграти на високому рівні, а більш досвідченим гравцям сомотуж це виявилось не під силу. А в кінці матчу в одній з контратак "Легенда" мала можливість довести рахунок до розгромного, але м'яч потрапив лише у стійку воріт. Таким чином чернігівська "Легенда" цілком заслужено здобула Кубок Карпат, з чим і вітаємо команду та її вболівальників! Після матчу відбулось урочисте нагородження переможниць турніру, та його фіналісток.

Кращим гравцем матчу у складі "Нафтохіміка" за версією сайту визнано Юлію Гнидюк.

"Нафтохімік" виступав у складі:
Ольга Харкава, Наталя Ліщина, Катерина Вареник, Христина Пасічник, Ольга Маслянко, Лілія Шимрило (Яніна Опаїць 82'), Катерина Зора (Катерина Кіріна 18', Марічка Павлюк 46'), Мар'яна Іванишин, Христина Ботюк (Адріана Каптола 21', Наталя Нерубайло 64'), Аксана Знайдзьонава (к), Юлія Гнидюк.

У турнірі через травму не брала участь Тетяна Рижова.

Отримали футболістки також індивідуальні призи:
Катерина Самсон ("Легенда" Чернігів) - кращий воротар турніру.
Ольга Бойченко
("Легенда" Чернігів) - кращий нападник турніру.
Аксана Знайдзьонава ("Нафтохімік" Калуш) - найкращий гравець турніру.

Підсумовуючі три матчі калуського "Нафтохіміка" на турнірі відзначимо, що команда виступила досить непогано, зважаючи на значне омолодження складу, і заслужила тверду четвірку. Будемо сподіватись, що нове молоде покоління буде прогресувати і зуміє підтримати реноме команди – чемпіона України. Удачі вам, дівчата!

Переглядів: 1103 | Додав: Igor | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входу

Календар новин
«  Квітень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пошук

Друзі сайту

Російський жіночий футбол

Статистика

Copyright Igor © 2024Використовуються технології uCoz