П'ятниця, 19.04.2024, 19:09
ЖФК
"Нафтохімік"

Меню сайту

Наше опитування
Як виступить "Нафтохімік" в 2013 році
Всього відповідей: 31

Головна » 2013 » Квітень » 9 » Затримано "валентинівського стрільця"
Затримано "валентинівського стрільця"
15:44
На день Валентина, 14 лютого, в одному із нічних клубів Івано-Франківська невідомий чоловік вистрелив в обличчя із травматичної зброї дівчині Вікторії Пилипів. В ході досудового розслідування було встановлено, що постріл здійснив Віктор Корягін.

Понад два місяці франківські правоохоронці розшукували зловмисника. В ході спецоперації його було затримано вчора у середмісті Львова в однокімнатній квартирі, яку він орендував.

Як розповіли сьогодні в УМВС в Івано-Франківській області, зловмисника було не так легко знайти, адже усі дії по переховуванню були продуманими і чітко спланованими. У цьому йому допомагала ціла група людей. У квартирі він перебував не сам – з ним був ще один чоловік, який на день скоєння злочину був у нічному клубі. На разі, він проходить у слідстві як свідок.

«Підозрюваний переховувався дуже професійно, - заявив Ігор Баб`юк, начальник управління карного розшуку. - Було ціле коло осіб, які займалися тим, що переховували його. Вони дотримувалися всіх відомих професійних методів конспірації. Неодноразово міняли автомобілі, зустрічалися, як правило, з ним у нічний час, використовували закриту абонентську групу мобільних телефонів, до якої не так просто було добратися. Вони й перевозили його з однієї адреси на іншу».

За час свого переховування зловмисник встиг побувати у декількох містах, а саме в Чернівцях і Львові, де власне і був затриманий. Також, як розповіли правоохоронці, за їхньою інформацією він мав намір виїхати за межі України, а вже найближчим часом перебратися на нове місце переховування, а тому вирішили якнайшвидше здійснити затримання.

Те, що Корягін мав таку допомогу зі сторони інших осіб, пояснюють тим, що можливо він винен і в інших злочинах. Однак випадок 14 лютого став найрезонанснішим у його біографії.

Сам затриманий від дачі показань відмовився. Однак, правоохоронці запевняють, що мають досить доказів, які вказують на його провину. Це і покази свідків, і проведення слідчих експериментів і впізнання свідками.

Дії зловмисника розцінюють як хуліганські, вчинені під впливом наркотичного сп’яніння. Статтею, за якою проходить затриманий, чоловікові загрожує позбавлення волі на термні від 10 до 15 років.

Також, на даний час проводиться всі необхідні слідчі дії по встановленню місця знаходження знаряддя вчинення злочину, оскільки при затриманні підозрюваного пістолета не було виявлено. Як не було його і в інших помешканнях, в яких в ході слідства було проведено обшук.

Щодо інформації про родинні зв’язки із відомим колись франківським кримінальним авторитетом, то у міліції даний факт підтвердили, однак не називають які саме ці стосунки.

На разі, триває слідство. Вже сьогодні буде обрано запобіжний захід щодо підсудного. Втім, у міліції впевнені, що це буде утримання під вартою.

Сюжет ТСН про цю подію

Переглядів: 519 | Додав: Red1684 | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входу

Календар новин
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пошук

Друзі сайту

Російський жіночий футбол

Статистика

Copyright Igor © 2024Використовуються технології uCoz